Főoldal > EGÉSZSÉG > Hozz helyes döntéseket! – Töltsd le a döntéshozót a mobilodra!

Hozz helyes döntéseket! – Töltsd le a döntéshozót a mobilodra!

mobilalkalamazástitoktár
0

Írta:

A mindennapok szinte unos-untalan döntési helyzet elé állítanak, és olykor bizony nem egyszerű a helyes döntést meghozni. A döntéshozó alkalmazás a Te szempontjaidat veszi figyelembe, és segít meghozni az igazán nehéz esetekben is a döntést. Segít és támogat! Még egy jó hír: mindig kéznél van, hiszen ott lapul a mobilod a zsebedben. Mit kell tenned?Küldd el a […]

A mindennapok szinte unos-untalan döntési helyzet elé állítanak, és olykor bizony nem egyszerű a helyes döntést meghozni. A döntéshozó alkalmazás a Te szempontjaidat veszi figyelembe, és segít meghozni az igazán nehéz esetekben is a döntést. Segít és támogat! 
Még egy jó hír: mindig kéznél van, hiszen ott lapul a mobilod a zsebedben.

Mit kell tenned?
Küldd el a DONTW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a Döntéshozó programunkat.

További információk:
Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e letöltésre, van-e érvényes WAP előfizetésed a szolgáltatódnál! Az SMS ára 480 Ft (az ár az áfát tartalmazza). Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 8 és este 17 óra között közvetlenül, 17 óra és 8 óra között üzenetközponttal áll a rendelkezésedre a 06 1 4814644-es telefonszámon, vagy a nap 24 órájában az info@vanabi.com email címen.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X