Főoldal > EGÉSZSÉG > Titoktár alkalmazás a mobilodra!

Titoktár alkalmazás a mobilodra!

mobiltitoktár
0

Írta:

Pinkód, számlaszám, fontos telefonszámok vagy egy sms szövege? – Ezeket az információkat nem könnyű észben tartani, biztonságosan tárolni pedig nagy körültekintést igényel! A WellnessCafe okos “Titoktár” alkalmazása segítségedre lesz ebben!   A teendőd a következő:Küldd el a TITW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a Titoktár programunkat. További információkVásárlás előtt ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e letöltésre, van-e […]

Pinkód, számlaszám, fontos telefonszámok vagy egy sms szövege? – Ezeket az információkat nem könnyű észben tartani, biztonságosan tárolni pedig nagy körültekintést igényel! A WellnessCafe okos “Titoktár” alkalmazása segítségedre lesz ebben!  

A teendőd a következő:

Küldd el a TITW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a Titoktár programunkat.

További információk
Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e letöltésre, van-e érvényes WAP előfizetésed a szolgáltatódnál! Az SMS ára 480 Ft (az ár az áfát tartalmazza). Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 8 és este 17 óra között közvetlenül, 17 óra és 8 óra között üzenetközponttal áll a rendelkezésedre a 06 1 4814644-es telefonszámon, vagy a nap 24 órájában az info@vanabi.com email címen.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X