Főoldal > EGÉSZSÉG > Mesés Shiraz Hotel

Mesés Shiraz Hotel

Shiraz hotelwellness hotel
0

Írta:

A MESÉS SHIRAZ Szállodánk, a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon. A 45 szobás szálloda egy gyönyörű és páratlan Észak Afrikai Fürdőházzal, Arab Udvarral, Mór Fürdővel, afrikai Hammammal kényezteti vendégeit. A Shiraz Étterem, a Dubai Kert, a Casablanca Bár és rendezvénytermek (Bamako, Mopti, […]

A MESÉS SHIRAZ

Szállodánk, a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon. A 45 szobás szálloda egy gyönyörű és páratlan Észak Afrikai Fürdőházzal, Arab Udvarral, Mór Fürdővel, afrikai Hammammal kényezteti vendégeit. A Shiraz Étterem, a Dubai Kert, a Casablanca Bár és rendezvénytermek (Bamako, Mopti, Gao, Szindbád, Timbuktu) a kikapcsolódást, a szórakozást és a munka lehetőséget biztosítják.

SZOBÁK

Szállodánk 42 különböző kategóriájú szobával (standard, komfort, superior) és 3 lakosztállyal (Tan-Tan családi, Kalifa elnöki, Marrakesh nászutas) rendelkezik, a pótágyakat és a kihúzható kanapékat összeszámolva 134 ágyon tud kényelmes pihenést szolgáltatni. Minden szoba külön világ, hangulatukat a berber fali minták emelik ki, a Gülbaba szeráj marokkói berendezésű négy szobája az Arab udvarra nyílik….

FÜRDŐHÁZ – SZOLGÁLTATÁSOK

Az Észak-Afrikai Fürdőház és az Arab udvar páratlan külsővel, izgalmas belsővel várja vendégeit, különleges masszázs rituálékkal megtisztít, felfrissít és elvarázsol. Az Arab udvaron sós vizes úszómedence, a Fürdőházban élménydús masszázs medence, kupolás Mórfürdő és afrikai Hammam található. A szauna, az infra,- és fénykabin, a különböző gőzkamrák, az élményzuhany és jégkamra a teljes kikapcsolódást biztosítják.

A fürdős masszázs programok mellett elindítottuk a világhírű Gerard’s masszázsprogramokat. A Kimana pihenőben csokoládés, mézes, gyümölcsös, tőzeges, tibeti masszázsok széles választéka kérhető, de ajánljuk a ginsenges, zöldteás massai fürdőt vagy az algás és a Cleopátrás fürdőt. A Maxim kertben bármikor használható a kerti pezsgőfürdő és a szauna.

A Casablanca bárban található biliárd, csocsó, Szeráj plazma tévével, további szolgáltatásaink a nyilvános Internetpult, a WiFi és a zárt Dakar parkoló.

VENDÉGLÁTÁS

Megérkezés… marokkói menta tea… finom ebéd és vacsora… egy jó ital… kibontott nyakkendő… zongoraszó… füstkarika… vagy akár vízipipa….Shiraz Étterem, Dubai kert, Casablanca bár…gasztronómiai élvezetek sorát kínáljuk.

RENDEZVÉNYTERMEK ÉS PROGRAMOK

Dolgozni vagy kikapcsolódni vágyó cégeknek ajánljuk figyelmébe a nagyon szép, praktikus, sokféle rendezvényhez, konferenciához, tréninghez felszerelt termeinket. Választható a Bamako konferencia és rendezvényterem, ahol 200 négyzetméteren akár a teljes ház elfér. A Bamako, a Mopti, a Gao, a Szindbád és a Timbuktu tréningterem, ahol sokféle elrendezés, berendezés szerint lehet dolgozni, tréningezni. Az M3 autópályán utazva, az új bekötő utat használva, így Egert elkerülve, Budapestről akár 1 óra alatt elérhető szállodánk.

KONFERENCIA, RENDEZVÉNY ÉS TRÉNING TEREM KAPACITÁS

A Bamako rendezvény terem* (összenyitva: 200 m2, 3.4-4 m bm)
– A Bamako tréning terem* (85 nm, 3.4-4 m bm)
- A Mopti tréning terem* (65 nm, 3.4-4 m bm)
- A Gao tréning terem* (50 nm, 2.8 m bm)
– A Szindbád rendezvény terem** (90 nm, 2.7 m bm, emelet, mosdóval)
– A Timbuktu tréning terem** (70 nm, 2.7 m bm, tetőtér)

* földszinti előtérrel és mosdókkal, fűtő-hűtő rendszer, levegő befújás és elszívás, hangosítás, természetes fény és konferencia világítástechnika, magas bm, csöndes-udvari termek, technikailag teljesen felszereltek

** fűtő/hűtő rendszer, természetes fény, utcafront, technikailag teljesen felszereltek

LEGKEDVELTEBB PROGRAMOK

 • Észak-Afrikai hangulatvilág, az afrikai tradíciók szerint az alábbi programokat kínáljuk: tradicionális afrikai hammam programok, marokkói teáztatás, vízipipa szeánsz (hölgyeknek gyümölcsös aromák széles választéka)
 • Orientális est, HASTÁNC műsor „hastánctanítással”
 • Borkóstoló egy ismert helyi bortermelőnél, pincelátogatással
 • Kemencés házias étkek vagy disznótoros kóstolók Egerszalókon
 • Lovaskocsikázás Egerszalókon és környékén.
 • Borvacsora és/vagy sajkóstolók a szállodában vagy pincészetben.
 • Fürdőzés a Hőforrás tövében a Gyógy- és Wellnessfürdő Salt Hill Thermal Spa***** fürdőkomplexumban
 • Pisztrángolás Szilvásváradon, Szalajka-völgyi kirándulás
 • Élőzenés estek, latin dallamok, konga show, fergeteges buli zenekarok karaoke lehetőséggel

LEGKEDVELTEBB CSAPATÉPÍTŐ, EXTRÉM PROGRAMOK

 • Jumurdzsák nyomában, Ezeregyéjszaka túlélőtúra és Szindbád kalandjai ügyességi-, és játékos vetélkedők,
 • Sódombi villa rejtélye-krimivacsora, Nyomozás a Shiraz rejtély után és a Szezám barlangja indoor játékok
 • Korong-, és pontlövészet: sörétes vadászfegyverekkel agyaggalamb lövészet,
 • Quadozás: négykerekű terepmotorokkal terepen, vagy kiépített crosspályán,
 • Paintball és lézerharc, valósághű szabadtéri harci játékok
 • Off-road túrák: sziklás, meredek hegyormok és szűk völgyek között terepjárókkal,

Bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésükre a 06-36-574-500 központi telefonszámon, az info@shiraz.hu email címen, vagy értékesítési vezetőnknél a 06-20-999-7920 mobil telefonszámon vagy az ertekesites@shiraz.hu email címen.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X