Főoldal > EGÉSZSÉG > Forradalmi csokiújdonság a szunnyadó férfiasságért!

Forradalmi csokiújdonság a szunnyadó férfiasságért!

erotikaszerelemszex
0

Írta:

Dr. Hanna Frederick megalkotta a Tomcat Alley-t, a csokoládékollekció úttörő tagját, mely valódi afrodiziákumként szolgál. Mielőtt a csokoládégyártás területén lehorgonyzott, élelmiszertudósként tevékenykedett. Legújabb terméke egy Tongkat Ali nevű gyógynövényt tartalmaz. A Tongkat Alit Dél-kelet Ázsiában már évszázadok óta használják a férfiak a nemi vágy és a szexuális teljesítmény fokozására. A tudós szerint a gyógynövény három […]

Dr. Hanna Frederick megalkotta a Tomcat Alley-t, a csokoládékollekció úttörő tagját, mely valódi afrodiziákumként szolgál. Mielőtt a csokoládégyártás területén lehorgonyzott, élelmiszertudósként tevékenykedett. Legújabb terméke egy Tongkat Ali nevű gyógynövényt tartalmaz.

A Tongkat Alit Dél-kelet Ázsiában már évszázadok óta használják a férfiak a nemi vágy és a szexuális teljesítmény fokozására. A tudós szerint a gyógynövény három nap alatt éri el az optimális hatását, így aztán tökéletes megoldást nyújt egy hosszú hétvégére.

“Mindenhol kerestük a megfelelő gyógynövényt, a megfelelő receptet és ízt. Nem tudunk róla, hogy bárki alkotott volna már hasonlót.”  – mondta Frederick. Az „aktív” összetevőn kívül a termék csak tiszta, belga, mogyoró ízű gianduia csokoládét tartalmaz.
„Ha épp azon gondolkodik, miként adja egy férfi tudtára, hogy vágyik rá, egyszerű dolga van. Mondja el ezzel a csokoládéval.”

Dr Frederick figyelmeztet arra, hogy bár ettől az édességtől a férfiak új erőre kapnak, nem szabad azt az erekciós zavarokat kezelő gyógyszert, a Viagra helyettesítő termékeként felfogni. „Ez csak egy kis szenvedélyes móka, egy provokatív ajándék Valentin-napra.” – mondta.
Nem ez volt az első alkalom, hogy Dr. Frederick innovatív ízzel kísérletezett. Tavaly a sörízű csokoládéval és a szarvasbőr csokoládéval került a gasztronómiai lapok címoldalára.

Forrás: Medipress

Képek forrása: Profimédia
 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X