Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp február 23-tól

Heti horoszkóp február 23-tól

asztrológiacsillagjegyhoroszkóp
0

Írta:

Kos Csak a jövőd körül forognak majd a gondolataid hétfőn. Szeretnéd végre eldönteni, hogy merre tovább? Légy bátor, és tűzz ki magad elé nagy célokat! Higgy magadban, hiszen bármit elérhetsz, ha valóban mindent megteszel érte! Csütörtöktől tele leszel kreatív energiával: találj ki minél több új ötletet, most ugyanis biztosan nem fogsz hibázni, ráadásul minden terved […]

0017420_1.jpg ()

Kos

Csak a jövőd körül forognak majd a gondolataid hétfőn. Szeretnéd végre eldönteni, hogy merre tovább? Légy bátor, és tűzz ki magad elé nagy célokat! Higgy magadban, hiszen bármit elérhetsz, ha valóban mindent megteszel érte! Csütörtöktől tele leszel kreatív energiával: találj ki minél több új ötletet, most ugyanis biztosan nem fogsz hibázni, ráadásul minden terved megvalósítására lesz erőd! A hétvégén konfliktusod lesz valakivel, akinek az értékrendje teljesen más, mint a tiéd. Nyugodtan fejtsd ki a véleményedet, és próbáld meggyőzni őt az igazadról!

0017420_2.jpg ()

Bika

Néha muszáj nemet mondani, ezt soha ne felejtsd el! Ha valaki olyat kér tőled, amit nem szívesen tennél meg, bátran utasítsd vissza. Ha igazi barát, megérti az érveidet, és elfogadja a döntésedet! A csütörtök és a péntek a rohanásról szól majd, mind a rokonaid, mind a munkatársaid tőled kérnek segítséget, és te mindenkinek megpróbálsz tanácsot adni. Azért figyelj egy picit magadra is: a hétvégét töltsd pihenéssel, szórakozással!

0017420_3.jpg ()

Ikrek

Sokkal energikusabb leszel ezen a hétfőn, mint általában. Éberséged és kreativitásod jól is fog jönni a munkádhoz, a következő pár napban sok-sok ötletet és tervet valósíthatsz meg! Használd ki szellemi lehetőségeidet, és dolgozz minél többet. Ha kell, menj be hétvégén is az irodába, ennek a túlórának ugyanis végre van értelme! Munkatársaid és a főnökeid is egyre elismerőbben nyilatkoznak rólad: úgy tűnik, nemsokára nagy előrelépés várható a karrieredben.

0017420_4.jpg ()

Rák

Nagyon figyelj üzleti és anyagi ügyeidre ezen a héten. Ne hagyd, hogy az irányítás kicsússzon a kezed közül, mert abból nagy anyagi károd lehet! Viszont ha minden egyes kiadásodat és befektetésedet alaposan átgondolod, nem lesz problémád. A hét második felében is sok dolgod lesz, próbálsz mindennel időben elkészülni: ha kimerültnek érzed magad, pihenj negyedórát vagy sétálj egyet, és máris felfrissülsz! A hétvégén végre sok-sok szabadidőd lesz, tölts minél több időt a családtagjaiddal!

0017420_5.jpg ()

Oroszlán

Ha valami nem sikerül a hét elején, ne keseredj el, inkább próbálkozz mással, másképp! Hidd el, számtalan lehetőséged van, csak lehet, hogy eddig még nem vetted észre! A hét közepén furcsán viselkednek a barátaid. Először nem érted majd, hogy miért, később összeáll a kép, és rájössz, mi bántja őket! Pénteken végre úgy érezheted, jobbá tetted valaki életét: tanácsot adtál az egyik ismerősödnek, barátodnak, aki hallgatott rád, és jó döntést hozott!

0017420_6.jpg ()

Szűz

A hét elején az egyik családtagodnak tanácsra lesz szüksége. Nem érzi jól magát a bőrében, és azt szeretné megtudni, mit kell tennie ahhoz, hogy kibéküljön önmagával és az életével. Vigyázz, ne most kezdd el kritizálni az életvitelét és a barátait, emiatt ugyanis még mélyebb depresszióba eshet! Azokat a dolgokat hangsúlyozd inkább neki, amelyek széppé tehetik a mindennapjait! Most érdemes hétvégén is dolgoznod, szombaton és vasárnap ugyanis úgy vág majd az agyad, mint a borotva!

0017420_7.jpg ()

Mérleg

Csupa-csupa romantika – ilyen lesz a hét első fele számodra. Végre megtaláltad a nagy Ő-t, akivel tökéletesen érzed magad, ezért rózsaszínben látod az egész világot. Élvezd ki a következő napokat, hiszen régóta vársz erre a boldogságra! Csütörtöktől sajnos nem töltheted egész napodat a szerelmeddel, fontos munkáid lesznek, amelyeket mindenképpen el kell végezned. Az is előfordulhat, hogy felajánlanak neked egy új állást. Légy óvatos, mert lehet, hogy rossz döntés lenne elfogadni ezt a munkát!

0017420_8.jpg ()

Skorpió

Tele vagy szuper ötletekkel, de egyik munkatársad sem ismeri el a tehetségedet? Próbálj nyugodt maradni, a veszekedés és a bizonygatás helyett inkább valósítsd meg a terveidet. Ha nagy sikert aratsz, végre belátják, sokra vagy képes a munkádban! Csütörtökön és pénteken figyelj az egészségedre: érdemes elmenned egy teljes kivizsgálásra, és itt az ideje annak is, hogy végre elkezdj sportolni! A hétvégéd pörgős lesz, családtagjaiddal érdekesebbnél érdekesebb programokon vehetsz részt!

0017420_9.jpg ()

Nyilas

Lehetőségek lehetőségek hátán. Ilyen lesz a hét első fele számodra. Lehet, hogy új munkát ajánlanak neked, de az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg, akik később segíthetnek neked karriered építésében. Bátran használd ki a lehetőségeket, ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen alkalmad az előlépésre? Csütörtöktől kezdve rózsaszínnek látod majd a világot: szervezz érdekes programokat, találkozz a legjobb barátaiddal, és nevess nagyon sokat!

0017420_10.jpg ()

Bak

Néha jobban teszed, ha hallgatsz. Hagyd, hadd tegyék azt szeretteid és barátaid, amit ők akarnak! Lehet, hogy nem mindig veszed észre, de folytonos tanácsaiddal még a hozzád közel állóknak is az agyára mész. Ne mindig más életén, inkább a sajátodon töprengj, hiszen akár bevallod önmagadnak, akár nem, számos problémával küszködsz! Valóban nehéz megtalálni a harmóniát a munka és a magánélet között, de meg kell próbálnod. A hétvége a tökéletes alkalom arra, hogy letudd sürgős munkáidat, és a családoddal is tölts egy kis időt!

Vízöntő

Annyi energiád lesz hétfőn, hogy minden munkát gyorsan és hibátlanul el tudsz végezni. A munkatársaid és barátaid is téged fognak irigyelni, hiszen fele annyi időt kell ezen a héten munkára fordítanod, mint egyébként. Szükséged is lesz a szabadidőre, ugyanis sok-sok konfliktussal kell szembenézned, de szerencsére ezeket is ügyesen el tudod simítani. Ünnepeld meg ezt a sikeres hetet: hívd össze ismerőseidet és szeretteidet, tartsatok egy házibulit!

Halak

Muszáj szembenézned a valósággal a hét elején. Ne dugd homokba a fejed, inkább kezdj el foglalkozni a problémáiddal, keress rájuk megoldásokat! Sajnos hajlamos vagy mindent félresöpörni, és csak a jó dolgokkal foglalkozni, de ez nem mindig jó taktika! A hét második felében  egy teljesen új lehetőséged kapsz, most megmutathatod személyiséged egy másik odalát: lehet, hogy művészi tehetséged csillogtathatod meg, de az is lehet, hogy a sportban érsz el sikereket!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X