Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp február 9-től

Heti horoszkóp február 9-től

asztrológiacsillagjegyhoroszkópszerelem
0

Írta:

KosEzen a héten annyi energiád lesz, mint öt embernek együttvéve - ezért itt az ideje, hogy elintézd azt a sok-sok hivatali ügyet, amelyet már több hete tologatsz! Használd ki az erőt és lendületet, és a munkahelyeden is végezz alapos munkát, mert a főnökeid most végre felfigyelhetnek rád! A hét második felében egy közeli barátodnak vagy rokonodnak […]

0017208_1.jpg ()

Kos

Ezen a héten annyi energiád lesz, mint öt embernek együttvéve - ezért itt az ideje, hogy elintézd azt a sok-sok hivatali ügyet, amelyet már több hete tologatsz! Használd ki az erőt és lendületet, és a munkahelyeden is végezz alapos munkát, mert a főnökeid most végre felfigyelhetnek rád! A hét második felében egy közeli barátodnak vagy rokonodnak szüksége lesz a segítségedre, ugyanis problémái vannak a munkahelyén. Vedd rá, hogy kritikusabb legyen önmagával, és becsülje meg az állását!

0017208_2.jpg ()

Bika

Ideges és tanácstalan leszel a hét elején – egyszerűen nem tudsz lelkileg megbirkózni azzal az eseménnyel, amely az elmúlt napokban történt. Ha teheted, vegyél ki egy-két nap szabadságot, maradj otthon, és alaposan gondold át, mi bánt téged valójában! A hét második felére szerencsésen túljutsz ezen az ügyön, így végre belevetheted magad a Valentin-napi őrületbe: egy régóta húzódó kapcsolat után most úgy érzed, újra képes lennél szerelembe esni!

0017208_3.jpg ()

Ikrek

Komoly témákkal kell foglalkoznod a hét elején, és sajnos sürgető problémákkal is szembe kell nézned! Ne ijedj meg, nincs olyan zűrzavar, amiből ne lenne kiút – légy bátor és kitartó, és biztosan megtalálod a megoldást! Csütörtökön és pénteken próbáld kipihenni a konfliktusokat és a problémákat: hívd össze a barátaidat, és próbáljatok ki együtt valamilyen izgalmas, új dolgot, mint például egy extrém sportágat! Engedd el magad, élvezd az együttlétet és az izgalmakat!

0017208_4.jpg ()

Rák

Ez a hétfő lesz tökéletes alkalom a vásárlásra – most minden olyan dolgot beszerezhetsz, amelyre már régóta szükséged van! Ne csak az árra figyelj, hanem a minőségre is, mert lehet, hogy a végén így jobban jársz! A hét közepén koncentrálj a barátaidra: ne csak azokkal találkozz, akikkel egyébként is szoktál, hanem vedd fel a kapcsolatot a régi ismerősökkel is! Lehet, hogy az első találkozás picit furcsa lesz ennyi idő után, de hidd el, egy-két óra múlva újra ugyanúgy tudtok majd beszélgetni, mint régen!

0017208_5.jpg ()

Oroszlán

Akár egy rocksztár – így érzed majd magad a hét elején! Sikeres és tehetséges vagy, szeretnek az emberek, megvan mindened, ezért minden okod megvan arra, hogy élvezd az életet! Kedden és szerdán a pénzügyeid visszarántanak a szürke hétköznapokba: jobban figyelj oda mindennapos kiadásaidra, nehogy pénz nélkül maradj a hónap végére! A hétvégén végre a romantika is bekopog hozzád, egy olyan emberrel randizol, aki már régóta tetszik neked!

0017208_6.jpg ()

Szűz

Óriási szíved van, és ennek az összes körülötted élő ember örül – hiszen neked bármelyik barátod, rokonod vagy munkatársad elsírhatja bánatát, te mindig készen állsz a vigasztalásra! Arra azért vigyázz, hogy ne csak másokkal foglalkozz, hanem időnként figyelj a saját lelkedre is! Ne tagadd meg magadtól az élvezeteket, szabadidődben tedd azt, amihez tényleg kedved van! A hét második felében tele leszel energiával, gyorsan befejezheted a feladataidat, így sok időd marad önmagadra!

0017208_7.jpg ()

Mérleg

Tökéletes harmóniában leszel a barátaiddal a hét elején – itt az idő, hogy végre elsimítsátok a régi konfliktusokat, és eltervezzétek például a közös nyaralást! A kedd és a szerda nagyon sűrű lesz számodra, annyi dolgot kell elintézned a munkahelyeden, hogy a háztartási teendőkre semmi időd nem marad. Ne pánikolj: senki nem hibáztat, ha egy hosszú munkanap után nem kezdesz el azonnal takarítani vagy mosni! A hétvégén már újra top formában leszel, ezért ismerkedj, randizz! Lehet, hogy éppen Valentin-napon találod meg a nagy Ő-t!

0017208_8.jpg ()

Skorpió

Minden erődre szükséged lesz ahhoz, hogy elsimíthasd a munkatársaid vagy barátaid között fellépő konfliktusokat! Próbálj beszélni mindkét féllel, fejtsd meg a vita forrását, közvetíts a veszekedő felek között, és egy-két nap alatt rendeződnek a problémák! A hét második fele szerencsére sokkal nyugodtabban telik majd – igaz, szerdán nyugtalanító információk jutnak el hozzád. Ne ess pánikba emiatt, mert most az egyszer minden magától megoldódik!

0017208_9.jpg ()

Nyilas

Komoly problémákkal küszködnek szeretteid vagy közeli barátaid? Csak úgy tudsz segíteni nekik, ha felnyitod a szemüket, és elmondod, hogy szerinted mi lenne a jó megoldás! Ugyan lehet, hogy nem lesz túl népszerű a véleményed, te tarts ki álláspontod mellett, mert most bizony te gondolkodsz helyesen! A hétvégén csak magaddal foglalkozz – olyan programokat találj ki magadnak, amelyeket igazán élvezel! Pihenj, sétálj, hallgass zenét, olvass vagy egyszerűen csak ábrándozz!

0017208_10.jpg ()

Bak

Te is utálod a hétfőket? Az eheti a lehető legrosszabb lesz: unalmas, fárasztó és hosszú. Ám ahogy véget ér, máris jobb kedvre derülsz, sőt úgy érzed majd, hogy mindenhez van kedved és persze energiád. Most érdemes beiratkoznod egy nyelviskolába, egy kézműves tanfolyamra vagy ellátogatnod egy jógaközpontba! Hidd el, nem fogod megbánni egyiket sem, ugyanis ezek felpörgethetik a mindennapjaidat! Csütörtökön és pénteken összpontosíts a munkádra, ugyanis a közeljövőben előléptetésre számíthatsz!

Vízöntő

Engedd szabadjára a fantáziád a hét elején! A főnökeidnél jó pontokat szerezhetsz, ha sok-sok ötlettel és tervvel állsz elő – elég egy, amelyet meg tudsz valósítani, és máris elismerik a tehetségedet! Szerda környékén komoly gondot okoznak majd az anyagi ügyeid: akármibe is vágsz bele, szerezz meg minden információt, és alaposan gondold át, helyesen döntesz-e! A hétvégén törd egy kicsit a fejedet azon, hogy elégedett vagy-e az életeddel, és hogy min kellene változtatnod. Ne feledd: soha nincs késő!

Halak

Annyi minden fog veled történni ezen a héten, hogy csak kapkodod majd a fejedet! Ne ess pánikba, minden feladatot és problémát meg tudsz oldani – a siker kulcsa csupán annyi, hogy egyszerre mindig csak egy dologra koncentrálj! A hét közepén fontos elintéznivalóid lesznek a munkahelyeden, amelyeket semmiképpen sem szabad elhanyagolnod, mert a jövőd múlhat rajtuk! A hétvégén maradj otthon, és pihend ki a hét fáradalmait: bújj be az ágyba, húzd magadra a takarót, és kezdj el olvasni egy jó könyvet!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X