Főoldal > EGÉSZSÉG > 7 dolog, amit ne kövess el a párkapcsolatban! – Lecke a világsztároktól!

7 dolog, amit ne kövess el a párkapcsolatban! – Lecke a világsztároktól!

férfipárkapcsolatsztár
0

Írta:

Ne csald meg párodat, ne ragaszkodj hozzá görcsösen és ne vedd el más pasiját. Amit a sztárok saját életükben megélnek, velünk is megtörténhet hétköznapjainkban. (Ne)tanulj a sztároktól! 1. Ne ragaszkodj görcsösen! Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy megmaradjon a szabadágunk. Katie Holmes-nak is elege lett férje, Tom Cruise örökös csimpaszkodásából. New Yorkba ment kislányukkal, Surival, hogy […]

Ne csald meg párodat, ne ragaszkodj hozzá görcsösen és ne vedd el más pasiját. Amit a sztárok saját életükben megélnek, velünk is megtörténhet hétköznapjainkban. (Ne)tanulj a sztároktól!

1. Ne ragaszkodj görcsösen!

Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy megmaradjon a szabadágunk. Katie Holmes-nak is elege lett férje, Tom Cruise örökös csimpaszkodásából. New Yorkba ment kislányukkal, Surival, hogy a Broadway-n játsszon, és élvezze a függetlenséget.

2. El a kezekkel a foglalt férfiaktól!

Sienna Miller hatásosan demonstrálta, mi történik abban az esetben, ha valaki egy házas férfiba szeret bele: szenved, harcol és mindenki elítéli azért, hogy pont egy foglalt pasit szemelt ki magának, aki történetesen Balthazar Getty. Az eset leglátványosabb eredménye a színésznő londoni házának falán éktelenkedő „lotyó” felirat. Mielőtt más területén vadászol, nézz körül a szabad piacon.

0017700_1.jpg ()

3. Ne csalj!

Tiszta sor: ha valaki párkapcsolatban él, akkor a romantikus és szexuális aktivitásait arra az egy emberre kell, hogy koncentrálja. Ha valaki másnak is szenteli a figyelmét, megbüntetik – ahogyan Jude Law-t is elhagyta Sienna Miller miután félrelépett a dadussal. Ne feledd, ha megcsalod a másikat, holtbiztos, hogy fájdalmat okozol vele, és ezt a sérelmet nem minden kapcsolat éli túl!

4. Ha minden áron félre akarsz lépni, legalább figyelj a védekezésre!

Boris Becker az elején még tagadta, hogy a kis Anna apukája lenne. A sors fintora, hogy a kislány annyira hasonlít rá, hogy még DNS tesztre sincsen szükség. Ilyen esetekben persze nem csak a nem kívánt terhességről van szó. Ha félrelépsz, számolnod kell azzal is, hogy magadat és állandó partneredet is kiteheted valamilyen nemi betegségnek! 

5. Ne hazudj saját magadnak a szerelem kedvéért!

Majd leszokik a drogokról! Biztosan tudom, hogy megváltozik! – az ilyen típusú önámítások bizony csalódásokhoz vezetnek, amit Kate Moss és Pete Doherty be is bizonyított. Pete megígérte a modellnek, hogy tiszta marad, de nem így lett. Még ha keményen is hangzik: Szemeket tágra nyitni, a valóságot pontosan megfigyelni és utána eldönteni, hogy boldogok lehetünk-e a pasival. Ne feledd: nagyon kevés embert lehet megváltoztatni 20 év felett.

6. Ne tégy egy kapcsolatban semmi olyat, amit később fel lehet használni ellened!

A bizalom hozzátartozik minden kapcsolathoz. Ha valaki friss szerelmes és a partnere olyat kér tőle, ami kellemetlen számára, nyugodtan behúzhatja a vészféket. Akkor biztosan nem jár úgy, mint Paris Hilton, aki Rick Solomonnal való szakítása után pornószínésznőként látta viszont magát az interneten. Az „Egy éjszaka Párizsban” című DVD bestseller lett, annak ellenére, hogy Paris beleegyezése nélkül forgalmazták. Később részesedett a bevételből és jótékony célra fordította.

7. Ne hagyd, hogy kihasználjanak!

Jobb adni, mint kapni – de mindig csak adni egy idő után már idegesítő. Természetesen fizethet az, aki többet keres, de a nagy általánosságban egyensúly kell, hogy uralkodjon. Különben úgy járhatunk, mint Paul McCartney, aki a 74 millió eurós válása után fejőstehénnek érzi magát. Joggal gondolhatjuk, hogy Heather Mills csak a pénze miatt volt vele.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X