Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp március 23-tól

Heti horoszkóp március 23-tól

asztrológiacsillagjegyhoroszkópjövő
0

Írta:

Kos Légy óvatos a hét elején: semmilyen ügyben ne dönts elhamarkodottan, és ne bízd másra sem anyagi, sem szakmai dolgaidat! Alaposan gondold át, vajon mi lenne számodra a legelőnyösebb döntés, származhat-e hátrányod belőle! Csütörtökön és pénteken kényeztesd magad – menj el egy kiállításra, hallgasd meg kedvenc előadód legújabb albumát, vagy kóstolj meg egy különleges ételt. […]

0017881_1.jpg ()

Kos

Légy óvatos a hét elején: semmilyen ügyben ne dönts elhamarkodottan, és ne bízd másra sem anyagi, sem szakmai dolgaidat! Alaposan gondold át, vajon mi lenne számodra a legelőnyösebb döntés, származhat-e hátrányod belőle! Csütörtökön és pénteken kényeztesd magad – menj el egy kiállításra, hallgasd meg kedvenc előadód legújabb albumát, vagy kóstolj meg egy különleges ételt. Hétvégén olyan esemény történik majd, amely hatással lesz az anyagi helyzetedre. Sajnos most nincs itt az ideje a költekezésnek.

0017881_2.jpg ()

Bika

Tele leszel energiával a hét elején – most hajts rá a munkahelyeden, túlórázz és találj ki a cég számára is hasznos ötleteket, hátha sikerül kiharcolnod a magasabb fizetést vagy az előléptetést! Csütörtöktől azonban pihenj minél többet: néha muszáj picit lelassítanod ahhoz, hogy újra belevethesd magadat az egész napos pörgésbe. Mivel még a hétvégén is sok-sok energiád lesz, próbálj ki valamilyen új dolgot, például készíts ajándéktárgyakat a szeretteidnek, vagy különleges, művészi fotókat!

0017881_3.jpg ()

Ikrek

Egyszerűen nem tudod követni az eseményeket a hét elején? Nem te vagy a hibás, valóban minden furcsán alakul, az emberek össze-vissza beszélnek és veszekednek. Jobban teszed, ha nem is próbálod megérteni, mi történik a családodban vagy a munkahelyeden! Maradj ki mindenből, így biztosan nem kerülsz bajba! Sajnos a hétvégén keveset tudsz majd pihenni. Olyan tennivalóid akadnak, amelyeket muszáj elvégezned. Ne szomorkodj, a következő hétvége már jóval élvezetesebb lesz!

0017881_4.jpg ()

Rák

Túl értékes az energiád ahhoz, hogy felesleges dolgokra fecséreld. Csak olyan ügyekkel foglalkozz hétfőn és kedden, amelyek valóban fontosak a számodra. A hét közepén sok agresszív, durva emberrel lesz dolgod: próbáld elkerülni őket, vagy ha ez nem megy, próbáld elengedni a füled mellett a sértő megjegyzéseket. Hidd el, nem érdemlik meg, hogy felidegesítsd magadat! A hétvége már a szerelemről és a sikerről szól majd: a szombat és a vasárnap az alkalmas időpont a romantikázásra!

0017881_5.jpg ()

Oroszlán

Minden információt és megérzést meg kell fontolnod a hét első napjaiban – ha össze tudod rakni magadban a képet arról, amiről döntést kell hoznod, máris nyert ügyed van! Szerdától rengeteg szórakozás vár rád! Hívd össze a barátaidat, és élvezzétek együtt a jó időt és persze a jó hangulatot! Azt hiszed, a világ fekete-fehér? A hétvégén ráébredsz majd arra, hogy nem bűnös-e valaki vagy éppen ártatlan!

0017881_6.jpg ()

Szűz

Mindenkivel bajod lesz hétfőn – nem csoda, hogy a munkatársaid és az ismerőseid agyára mész! Pedig a folytonos elégedetlenkedéssel tulajdonképpen önmagadnak csinálsz bajt, előbb-utóbb folyamatosan rossz kedvű és pesszimista leszel! Próbáld máshogy látni a világot, koncentrálj a jóra és a szépre! A hét második felében vigyáznod kell, nehogy beleess egy csapdába – lehet, hogy akiben eddig megbíztál, valójában szélhámos!

0017881_7.jpg ()

Mérleg

A hét elején vonulj vissza a csigaházadba. Most nyugalomra és békére van szükséged, hogy energiát gyűjthess! Szerda környékén ugyanis olyan események történhetnek, amelyeknek nem örülsz majd. Ne nyugodj bele az eseményekbe, inkább próbálj tenni ellenük: lehet, hogy a végén egy csapásra minden helyre áll! Szombaton és vasárnap tegyél új felfedezéseket – szervezz kirándulást egy új helyre, vagy menj el egy újonnan megnyílt szórakozóhelyre. A lényeg, hogy ne gondolj se a munkára, se a problémákra!

0017881_8.jpg ()

Skorpió

Csinálj rendet az életedben, különben könnyen elúszhatsz a teendőiddel – lehet, hogy bízol a saját képességeidben és energiádban, de azért gyorsítsd meg a munkádat azzal, hogy rendszerezed és fontossági sorrendbe rakod az elintézendő ügyeket! Ezen a héten sokat kell foglalkoznod családtagjaiddal, barátaiddal: itt az ideje, hogy végre egy nagyot beszélgessetek! A hétvégéd furcsán alakul, valakivel egy semmiség miatt kerülsz komoly konfliktusba. Most minden energiádra szükséged lesz, hogy kilábalj az ellenségeskedésből!

0017881_9.jpg ()

Nyilas

Nehezen tudod felrázni magad a hét elején? Semmihez sincs kedved, sem a munkához, sem a tanuláshoz, de még a barátaidhoz sem? Végy magadon erőt, és mássz ki a gödörből, csináld végig a napot, még ha ez jóval több energiát is igényel, mint egyébként! Ne aggódj, a hét második felében már sokkal jobb lesz a hangulatod – főleg azért, mert végre ráébredsz, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. Menj el szórakozni, hátha éppen egy bárban vagy egy táncos helyen ismerkedsz meg a nagy Ő-vel!

0017881_10.jpg ()

Bak

Lehet, hogy nem a megfelelő embernek fejted ki véleményedet a világ dolgairól a hét elején, de ne keseredj el, ha nem mindenben egyezik a véleményetek – legalább mindenki látja, hogy ki tudsz állni az elveid mellett! A hét második felében habzsolod az életet: tele leszel pozitív energiával, mindent rózsaszínben látsz, ráadásul reggeltől estig körbevesznek a barátok és az ismerősök. Hétvégén azonban egy picit lassítanod kellene, legalább egy este maradj otthon, relaxálj, és feküdj le korán. Nemcsak a szellemnek, hanem a testednek is szüksége van a feltöltődésre!

Vízöntő

Egy kellemetlen meglepetésben lesz részed hétfőn. Valószínűleg az anyagi helyzetedet rendíti meg egy nem várt esemény. Ne kezdj el keseregni, inkább próbáld minél hamarabb elrendezni az ügyeidet! A hét közepén érdekes új információkat hallasz, amelyeket felhasználhatsz a munkádban és a magánéletedben is. Ugyan kevés időd lesz magadra a hétvégén, legalább egy-két órát sajátíts ki: végy egy forró fürdőt, főzd meg magadnak a kedvenc ételedet, majd foglalkozz a hobbiddal!

Halak

Szórakoztató és kellemes lesz a hétfői napod. Tele leszel pozitív energiákkal, ráadásul ajándékokkal és sok-sok pihenéssel kényezteted magad! Jól teszed, az utóbbi napok ugyanis nem voltak könnyűek a számodra! Szerencsére a hét második fele is élvezetesebb lesz, mint előre gondoltad: sikereket érsz el mind a munkádban, mind a magánéletedben! Szombaton és vasárnap csak a szerelemre és a romantikára kell koncentrálnod. Ugye ez nem túl nehéz feladat?

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X