Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp március 9-től

Heti horoszkóp március 9-től

asztrológiacsillagjegyhoroszkóp
0

Írta:

Kos Sokat nosztalgiázol a hét elején, szinte minden gondolatod a múltban jár majd – ne sajnáld az időt az emlékezésre, nem is hinnéd, múltbeli tévedéseidből, csalódásaidból mennyit tanulhatsz! Szerda környékén a sok-sok tennivaló visszaránt a jelenbe: ezekben a napokban mindenképpen tartsd magadnál a telefonod, ugyanis fontos hívásod lesz, amely akár a karrieredet is meghatározhatja! A […]

0017652_1.jpg ()

Kos

Sokat nosztalgiázol a hét elején, szinte minden gondolatod a múltban jár majd – ne sajnáld az időt az emlékezésre, nem is hinnéd, múltbeli tévedéseidből, csalódásaidból mennyit tanulhatsz! Szerda környékén a sok-sok tennivaló visszaránt a jelenbe: ezekben a napokban mindenképpen tartsd magadnál a telefonod, ugyanis fontos hívásod lesz, amely akár a karrieredet is meghatározhatja! A hétvégéd viszont csak az érzelmekről szól majd! Engedd ki magadból a félelmeidet, veszekedj vagy sírj nyugodtan, így megkönnyebbülhetsz!

0017652_2.jpg ()

Bika

Csupa-csupa romantika, rózsaszín felhők és bensőséges beszélgetések – szerencsés vagy, számodra a hét ugyanis teljes egészében a szerelemről és az érzelmekről szól majd! Azért ne csak a kedveseddel, hanem magaddal is foglalkozz, hiszen a heves érzelmek gyorsan elsodorhatnak! A hét második felében is tele leszel energiával, használd ki ezt! Most ugyanis arra is jut energiád, amire máskor nem szokott: a munkahelyeden teljesíts a maximumon, munka után pedig találkozz a legjobb barátaiddal!

0017652_3.jpg ()

Ikrek

Fontos küldetésed lesz a hét elején: vesd bele magad a munkába, ne sajnáld se az időt, se az energiát, és minél jobban hajtsd végre a feladatot! A hét közepén úgysem lesz túl sok időd a munkára, ugyanis folyamatosan egy emberrel kell majd foglalkoznod. Lehet, hogy egy családtagodnak van szüksége rád, de az is lehet, hogy az egyik üzlettársaddal vagy munkatársaddal kell hosszabban beszélgetned! Ezen a héten sok mindent megtanulhatsz az emberi természetről, ezt a tudást alaposan raktározd el, mert még hasznos lesz számodra!

0017652_4.jpg ()

Rák

Most az egyszer ne panaszkodj, ha valami rosszul alakul a munkahelyeden vagy a magánéletedben! Fogadd el a kudarcot, és találj ki új ötleteket, amelyekkel egyenesbe hozhatod az életedet! Hidd el, nemcsak veled történik ilyen szerencsétlenség! Szerdán és csütörtökön még többet kell foglalkoznod a családoddal, győződj meg arról, hogy nincsenek-e konfliktusok a szeretteid között, és hogy rendben vannak-e a család pénzügyei! A hétvégén viszont csak magaddal törődj!

0017652_5.jpg ()

Oroszlán

Rossz kedved van? Akkor ne erőltesd a bulikat és a nagy beszélgetéseket, néha jót tesz az egyedüllét és a csend. Használd ki az időt, és térképezd fel az új technikai és internetes lehetőségeket – lehet, hogy találsz egy érdekes online tanfolyamot vagy egy szuper, új kütyüt, amelyet jól használhatsz a munkádban vagy éppen a szabadidődben. A hétvégét töltsd olyan programokkal, amelyek tényleg érdekelnek téged, és amelyekre már régen nem volt időd – menj el egy antikváriumba vagy az állatkertbe!

0017652_6.jpg ()

Szűz

Majd kicsattansz az egészségtől és az energiától, ezért segíts a hozzád közel állóknak! Hallgasd meg a problémáikat, adj nekik tanácsokat, mert  Igaz a mondás: jó tett helyébe jót várj! Hidd el, ha valamikor te érzed magad magányosnak és tehetetlennek, a szeretteid és barátaid neked is segíteni fognak! A hétvégén próbáld kipihenni a hét fáradalmait, maradj otthon, aludj sokat, és élvezd, hogy nem kell dolgoznod!

0017652_7.jpg ()

Mérleg

A hét elején úgy érezheted, teljesen felesleges dolgokkal töltöd az idődet – lehet, hogy egy orvosra kell órákat várnod, de az is lehet, hogy egyik ismerősöd várakoztat meg téged. A nap végére a hátad közepére sem kívánod majd az embereket, azért a szeretteidre ne sajnáld az időt, nekik ugyanis tényleg szükségük van rád! A hétvégén beleveted magad a vásárlásba: alaposan gondold meg, hogy mennyit fizetsz egy ruháért vagy cipőért. Lehet, hogy nem ez a legideálisabb időpont a pénzszóráshoz!

0017652_8.jpg ()

Skorpió

Kezdd a hetet egy jó tettel: adakozz egy nemes ügyért harcoló alapítvány javára, adj pár forintot egy koldusnak, vagy egyszerűen hallgasd meg ismerőseid problémáit. A jó cselekedetek lelki harmóniát hoznak az életedbe, és erre szükséged is lesz a hét második felében! Csütörtökön és pénteken alig lesz erőd felkelni az ágyból, és elmenni a munkahelyedre. Vegyél erőt magadon, mozogj egy kicsit, és tankolj fel vitaminokkal!

0017652_9.jpg ()

Nyilas

Néha jobban teszed, ha hallgatsz! – fogadd meg ezt a tanácsot a hét elején! Komoly konfliktusba keveredhetsz pár munkatársaddal, mert kendőzetlenül elmondod valamiről a véleményedet, és nem jut eszedbe, hogy ezzel akár meg is bánthatod őket. A hét közepén szerencsére újra egy hullámhosszra kerülsz a kollégáiddal, így végre megbeszélhetitek a sérelmeiteket. Mondd el nekik őszintén, hogy nem akartad megsérteni őket! A hétvégén figyelj befelé, foglalkozz a saját lelkivilágoddal, próbáld átlátni érzéseidet és tetteidet!

0017652_10.jpg ()

Bak

Végre vágj bele annak a régi tervnek a megvalósításába, amelyen már annyit gondolkodtál! Most melletted állnak a szerencsecsillagaid: van elég energiád, elég ötleted, ráadásul több munkatársad és családtagod is támogat! Itt az ideje, hogy építsd a jövődet, hiszen rád nagy karrier vár! Szerencsére még hétvégén sem fogysz ki az energiából, így most hasznosíthatod a szombatot és a vasárnapot is. Azért esténként szervezz magadnak valamilyen szórakoztató programot is!

Vízöntő

Nem minden arany, ami fénylik! Ezt alaposan vésd a fejedbe! A hét elején könnyen becsaphatnak, ha nem vagy észnél, ezért többször gondolj át mindent, bármilyen döntést is hozol hétfőn vagy kedden! Szerda táján nagy meglepetésben lesz részed, egészen új és izgalmas élményekben lesz részed! Ha kicsit tanácstalannak érzed magad ezzel kapcsolatban, kérj nyugodtan segítséget valamelyik közeli barátodtól vagy ismerősödtől!

Halak

Akármi is történik veled a hét elején, ne törődj vele, bárki bármit mond a munkáddal kapcsolatban, ne változtass a terveiden, csinálj tovább mindent úgy, ahogy eddig! Magad is meg fogsz lepődni, mennyire jól alakul majd minden ügyed, ha végre kiállsz a saját igazadért! Mivel a jövő heted is sűrű lesz, pihend ki magad a hétvégén! Aludj legalább napi nyolc órát, táplálkozz kiegyensúlyozottan, és mindenképpen menj el sportolni!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X