Főoldal > EGÉSZSÉG > 10 tipp, hogy garantáltan magadba bolondítsd a pasit!

10 tipp, hogy garantáltan magadba bolondítsd a pasit!

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

1. A konkurencia élteti az üzletet Mindig az a legérdekesebb számunkra – és így a férfiak számára is, amit nem kaphatunk meg. A kisfiú is addig sóvárog a piros bicikli után, amíg az a kirakatban van. Ha ezen múlik, legyél te a csillogó piros bicikli (vagy ha jobban tetszik az elérhetetlen mesebeli királylány), akit erőnek […]

1. A konkurencia élteti az üzletet

Mindig az a legérdekesebb számunkra – és így a férfiak számára is, amit nem kaphatunk meg. A kisfiú is addig sóvárog a piros bicikli után, amíg az a kirakatban van. Ha ezen múlik, legyél te a csillogó piros bicikli (vagy ha jobban tetszik az elérhetetlen mesebeli királylány), akit erőnek erejével kell megszerezni. Ezzel nemcsak magadat teszed értékessé, de előcsalod belőle a férfias vadászösztönt is.

2. Hagyd érvényesülni!

Ma már kevesen néznek ferde szemmel, ha magadhoz ragadod a kezdeményezést. Ennek ellenére ne ezzel hengereld le a másikat, mert úgy érezheti, hogy masszívan a földbe döngölöd a határozottságoddal. Bízd inkább rá a döntéseket: ezek által könnyebben megismerheted a jellemét, az ízlését és a másokhoz való hozzáállását.

3. Maradj titokzatos!

A fenti alcímet akár úgy is értelmezheted, hogy ne zúdítsd rá egyből az összes lelki problémádat, életed eddigi csalódásait, a legfurcsább történeteidet a delikvensre. A korai túladagolás a kapcsolatra nézve halálos is lehet. Arról nem is beszélve, hogy menekülés közben világgá kürtöli a történeteidet. Növeled folyamatosan az adagot.

0018359_1.jpg ()

4. Hozd meg az étvágyát!

A vágy meglehetősen nagy úr: hozd meg az étvágyát a legegyszerűbb eszközökkel. Nem kell mindent ízléstelenül kipakolni. Egy-egy finom érintés a csuklóján, a nyakán, egy hosszabb, mélyebb pillantás ott, ahol nem számítana rá, egy-egy sokat sejtető utalás. Hidd el, alig várja majd, hogy a hálószobájában kössetek ki.

5. Légy jó megfigyelő!

Mentsd el azokat az információkat, amelyeket közöl – és használd fel! El fog ájulni attól, hogy a következő alkalomra a kedvenc borával leped meg, vagy azt a cédét viszed neki, amiről folyamatosan áradozott.

6. Ne mindent a maga idejében!

A szabályokat mindenki szereti felrúgni, még akkor is, ha csak olyan apróságokról van szó, mint az időbeosztás. Milyen jó is néha éjfélkor reggelizni, délben szeretkezni, este ebédet főzni, egész éjjel biciklizni. Az ilyen programokkal garantáltan leveszed a lábáról.

7. Légy spiccesen szexi!

Félreértések elkerülése végett: nem kell felönteni a garatra, ha elmentek szórakozni, de sok pasinak kifejezetten tetszik, ha a lány egy picit felszabadult, de nem közönséges! Egyébként pedig, ha a kémia stimmel, még italra sincs szükség.

8. Félre a gátlásokkal!

Ha nem is az első randik egyikén, de egy idő után igenis meg kell mutatnod, milyen szenvedélyes nő vagy. Hatalmas sikered lesz, ha egy étteremben, a vacsoraasztalnál ülve közömbösen közlöd, hogy nincs rajtad bugyi. Vagy az áruházi öltözőben célzott fogást alkalmazol. Alig fogjátok kibírni, hogy hazaérjetek.

9. Meséld el a legmerészebb kalandjaidat!

Nem kellenek nevek vagy időpontok a múltból, nem kell mindent apró részletességgel elmesélni: elég, ha csak finoman érinted a témát, kicsit színezve a vágykeltő dolgokat. Annak pedig még jobban fog örülni, ha meg is mutatod neki, amit elmeséltél.

10. Ne titkold, hogy fontos számodra!

Manapság egyenesen szégyellni kell a boldogságot, és el kell titkolni, hogy érzel valamit a kapcsolat elején, nehogy elmeneküljön. Tisztázd, hogy attól, mert számít neked, nem akarsz egyből összebútorozni vele, vagy egy futballcsapatnyi gyereket. Egyszerűen csak annyira szeretsz vele lenni, hogy képes lemondani egy barátnős mozit. Alkalmanként.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X