Főoldal > EGÉSZSÉG > A legtrendibb smink-tippek tavaszra

A legtrendibb smink-tippek tavaszra

arcmake-upsminkszájszemszemöldökszempillatavasztrendi
0

Írta:

Tavasszal kocogni kezdesz, sűrűbben látogatod az edzőtermeket, és ha kell, még egy méregtelenítő-kúrán is végigküzdöd magad? Ha szeretnél megújulni, akkor a sportolás és a diéta mellett ideje, hogy a megjelenéseden is változtass egy kicsit! Felejtsd el a télen megszokott hideg, fémes csillogású sminkeket, mert ezen a tavaszon az üde és kislányos megjelenés lesz a nyerő! […]



Tavasszal kocogni kezdesz, sűrűbben látogatod az edzőtermeket, és ha kell, még egy méregtelenítő-kúrán is végigküzdöd magad? Ha szeretnél megújulni, akkor a sportolás és a diéta mellett ideje, hogy a megjelenéseden is változtass egy kicsit! Felejtsd el a télen megszokott hideg, fémes csillogású sminkeket, mert ezen a tavaszon az üde és kislányos megjelenés lesz a nyerő! Most eláruljuk, hogyan teheted igazán trendivé és ellenállhatatlanná a make-upodat!

Hódíts a bőröd természetes szépségével!

Mivel most sem a porcelánfehérség, sem a csokoládészín nem divat, minél kevesebb alapozót, púdert és pirosítót használj – ez utóbbiból pedig kizárólag a halvány, barackos, rózsaszínes árnyalatúakat válaszd!
Tipp: Ahhoz, hogy a bőröd tökéletes legyen, gondos ápolásra van szükség, ezért ne feledkezz meg a rendszeres arctisztításról és a hidratálásról sem! Ha bulizni mész, akkor a sminkedet egy kis csillámporral dobd fel, de arra azért figyelj oda, hogy ne tedd tönkre a természetes hatást!  

0018549_1.jpg ()

Cseresznyevirág, barack, orgona - tündökölj a tavasz színeiben!

Ahogy a bőröd, úgy a szemed sminkelésénél is a természetességre törekedj! Nem véletlen, hogy most a tavaszi virágok színei a legtrendibbek: a halványrózsaszín, a barackvirág, a pink, az orgonalila és az élénkzöld árnyalatait ráadásul most nemcsak a saját árnyalataikkal, de egymással is kombinálhatod!
Tipp: Egy rózsaszín-zöld vagy egy lila-narancs párosításhoz persze nemcsak bevállalósnak, hanem meglehetősen ügyes kezűnek is kell lenned. Ha úgy érzed, hogy ezek a „babaszínek” nem passzolnak az egyéniségedhez, akkor a szemedet fekete szemceruzával húzd ki, majd satírozd el a vonalat! Ezzel a sötét tónus, füstös hatású sminkkel igazán drámai hatást kelthetsz majd!

Natúrszínek a gyönyörű ajkakért

Itt az ideje, hogy végleg búcsút mondj a vöröses árnyalatú rúzsaidnak és a szájkontúrodnak is: a trendi sminkhez mostantól színtelen, gyöngyházfényű vagy halványrózsaszín szájfényt használj!
Tipp: Fontos, hogy a szád színe ne nagyon üssön el a bőröd színétől, de az ajkaidnak mindenképpen csillogniuk kell egy kicsit! Ha érzéki, vizes hatást szeretnél elérni, akkor a bézs- vagy barackárnyalatú rúzsod alá először egy kis ajakbalzsamot vigyél fel!

Hódító pillák, természetes ívek…

Csak örülhetsz annak, ha eddig kimaradtál a műszempilla és a tetovált, szemöldök-őrületből – idén ugyanis ezen a fronton is az abszolút természetesség a nyerő!
Tipp: Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól kezdve sem a szemöldököddel, sem a szempilláddal nem lesz gondod. A szemöldököd természetes vonalát próbáld megőrizni, és csak a felesleges, kiálló szőrszálakat szedd ki! A sötét színű göndörítő spirál használata még akkor is kötelező, ha hosszú, seprűs szempillákkal áldott meg a sors! Ne feledd: a vadító szempár titka a gyönyörű pillákban rejlik!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X