Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp április 20-tól

Heti horoszkóp április 20-tól

asztrológiacsillagjegyhoroszkóp
0

Írta:

KosRengeteg óriási tervet találsz ki a hét elején, amelyek több napig izgalomban tartanak – most még a legfurcsább ötletek is megvalósíthatónak tűnnek! Szerdán vagy csütörtökön gyors döntést hozol a jövődről: jól teszed, hiszen így hamar el tudod kezdeni álmaid megvalósítását! Szerencsére tele leszel energiával, ezért egyáltalán nem fáraszt a sok munka, komolyabb problémák és fennakadás […]

0018537_1.jpg ()

Kos

Rengeteg óriási tervet találsz ki a hét elején, amelyek több napig izgalomban tartanak – most még a legfurcsább ötletek is megvalósíthatónak tűnnek! Szerdán vagy csütörtökön gyors döntést hozol a jövődről: jól teszed, hiszen így hamar el tudod kezdeni álmaid megvalósítását! Szerencsére tele leszel energiával, ezért egyáltalán nem fáraszt a sok munka, komolyabb problémák és fennakadás nélkül jutsz egyről a kettőre. A hétvégén azért pihenj egy kicsit, legalább délutánonként és esténként lazíts!

0018537_2.jpg ()

Bika

Úgy érzed a hét elején, hogy szinte belelátsz az emberek fejébe. Pontosan tudod, mit éreznek, és mit gondolnak? Most ráébredhetsz, mennyire közel állnak hozzád családtagjaid és barátaid, ezért  itt az idő, hogy ki is mutasd, mennyire szereted őket! A hét második felében összesűrűsödnek a tennivalók: egész nap rohannod kell, és bár ez nagyon fárasztó, próbálj kitartani legalább péntekig! A hétvégét szánd a pihenésre! A legjobb, ha most otthon lazítasz, aludj sokáig, olvass izgalmas könyveket, nézz meg pár filmet!

0018537_3.jpg ()

Ikrek

Légy óvatos a hét elején – olyan dolgok történhetnek veled hétfőn és kedden, amelynek hatását még sokáig érezni fogod! Vigyázz, nehogy negatív pletykák kapjanak szárnyra rólad, légy résen, és ne engedd, hogy haragosaid rossz híredet keltsék! Most gondolkodj egy picit úgy, mint a kommunikációs szakemberek: figyelj oda, kinek mit mondasz, légy diplomatikus és független! A hétvégén sok mindent kell elintézned, fizesd be a számlákat, összesítsd a havi költségvetést!

0018537_4.jpg ()

Rák

Ezekben a napokban minden sikerül, amibe csak belekezdesz: dicséreteket gyűjtesz be a munkahelyeden, és otthon is elárasztanak bókokkal a szeretteid. Mindez azért van, mert végre ráéreztél a tavasz ritmusára, ráadásul tele vagy energiával, így minden és mindenki melletted áll! A hétvégén foglalkozz egy kicsit a munkáddal, most ugyanis olyan ötletek és tervek juthatnak az eszedbe, amelyeket érdemes lenne megvalósítani!

0018537_5.jpg ()

Oroszlán

Úgy érzed, ezen a héten mindenki érzékenyebb és érzelmesebb az átlagosnál? Jól látod a helyzetet. Ezekben a napokban hangsúlyosabb szerepet kapnak az érzelmek, mint egyébként, és ez alól te sem vagy kivétel! Vigyázz arra, kinek mit mondasz, nehogy sértődés legyen egy-egy baráti beszélgetés vége. A hét második felében valami megváltozik az életeben: lehet, hogy egy új ember lép be az életedbe, de az is előfordulhat, hogy a karriered terén várható előrelépés!

0018537_6.jpg ()

Szűz

Egy apró dologból komoly gondod lehet a hét elején. Ne légy dühös, inkább gyorsan kezdj el azon gondolkodni, hogyan hozhatnád helyre a hibádat! Szerencsére egy nagyon kedves barátod vagy az egyik rokonod melléd áll, és segít az ügy rendezésében. Lehet, hogy úgy érzed, azonnal vissza kell adnod a szívességet, és még ezen a héten foglalkozni akarsz az ő magánügyeivel is, ne tedd! Most csak és kizárólag a saját problémáiddal törődj! Mindenki megérti, ha most nem leszel lelki szemetesláda.

0018537_7.jpg ()

Mérleg

Nagy feladat előtt állsz? Fogadd meg a tanácsunkat: ha ötleted sincs, hogyan tudnád megoldani azt, amit rád bíztak, ne keseredj el, inkább foglalkozz előbb a feladat apró részleteivel. Ha ezek megvannak, máris nyert ügyed van! Szerdán és csütörtökön ott a helyed a baráti beszélgetéseken, bulikon és a nagy családi vacsorákon. Ha nincs kedved a szórakozáshoz, legalább egy romantikus estét szervezz a kedvesednek! A hétvégén vedd körbe magad kedves és jószívű emberekkel, egy áskálódó ismerős most ugyanis nagy bajt okozhat!

0018537_8.jpg ()

Skorpió

Szerencsés vagy! A hét elején egyszerűen nem történhet veled olyan dolog, amely elrontaná a jókedvedet. Mindenen nevetsz, mindent játéknak fogsz fel, és jól is teszed! Próbáld felvidítani környezetedet is: szervezz baráti vacsorákat, hívd el családtagjaidat a vidámparkba vagy az állatkertbe! A hét közepén azonban kicsit lassíts le, az immunrendszered ugyanis nem működik tökéletesen. Valószínűleg legyengítette a szervezetedet a tél, ezért itt az ideje, hogy feltankolj vitaminokból. Fogyassz minél több gyümölcsöt és zöldséget!

0018537_9.jpg ()

Nyilas

Bátran kezdj bele új dolgokba, kezdj dolgozni terveid megvalósításán, ezen a héten ugyanis minden ötleted aranyat ér majd! Dúskálni fogsz a pozitív energiában, ezért bármibe fogsz, sikert sikerre halmozol! Használd ki a szabad hétvégét: nézd át a számlákat, a szerződéseket és az adóügyeidet, nehogy bajba kerülj egy-egy elfelejtett határidő miatt. Ne halogasd a papírmunkát: ha mindent elintézel, nemcsak a megoldandó feladatoktól szabadulsz meg, hanem az álmatlan éjszakáktól is!

0018537_10.jpg ()

Bak

Tölts sok időt a barátaiddal, ismerőseiddel, és ismerkedj meg minél több új emberrel – ez a hét feladata számodra. Ne gubbassz otthon egyedül, fűzd szorosabbra a kapcsolatodat a munkatársaiddal, menjetek el együtt vacsorázni vagy szórakozni. Hidd el, ez a munkahelyi hangulatnak is jót tesz majd, így mostantól vidáman lépsz be az irodába. A hétvégén tele leszel pozitív energiával: használd ki, és intézd el az összes, régóta húzódó ügyedet!

Vízöntő

Egy nagy döntést kell meghoznod a hét elején, de vajon készen állsz-e rá? Szerencsére mindig is tisztán láttad, mi a jó, és mi a rossz, ezért most sem lesz gondod azzal, hogy megállapítsd, melyik utat kell választanod! A hét közepén meggyűlik a bajod a papírmunkával, de valahogy bírd ki, a bürokráciát csak ritkán lehet megkerülni! A hétvége minden percét a múltban éled majd: rád tör a nosztalgiázás, régi szerelmek és barátságok járnak a fejedben. Ne legyen céltalan az emlékezés, gondold át, mi az, amit akkor elrontottál!

Halak

Kezdj új életet hétfőtől! Lehet, hogy jól érzed magad a bőrödben, de a lelki vagy testi állapotoddal valami nincs rendben. Ne csak fogadkozz, hanem valóban változtass az életviteleden, figyelj oda jobban a táplálkozásra, és szokj le a káros szenvedélyekről! Ennek jegyében maradj otthon a hétvégén. Főzz egészséges, de finom ételeket, pihend ki magad, sétálj nagyokat. Hidd el, pár napon belül érezni fogod az életmódváltás pozitív hatásait!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X