Főoldal > EGÉSZSÉG > 27 kilót fogyott! – Megjelent a Wellness magazin júniusi száma!

27 kilót fogyott! – Megjelent a Wellness magazin júniusi száma!

újságWellness magazin
0

Írta:

Amikor az aerobikedző fogyókúrázikJudit csöppet sem aggódott, amikor terhessége idején közel 30 kilót szedett fel, mert tudta, hogy önfegyelemmel és rendszeres otthoni tornával vissza fogja nyerni az alakját. Így is lett! A pluszkilókÉletéhez mindig hozzátartozott a testmozgás, ezért Juditnak szinte sosem volt gondja az alakjával. Fiatal lányként a küzdősportoknak hódolt, később pedig az aerobik vált […]

Amikor az aerobikedző fogyókúrázik

Judit csöppet sem aggódott, amikor terhessége idején közel 30 kilót szedett fel, mert tudta, hogy önfegyelemmel és rendszeres otthoni tornával vissza fogja nyerni az alakját. Így is lett!

A pluszkilók
Életéhez mindig hozzátartozott a testmozgás, ezért Juditnak szinte sosem volt gondja az alakjával. Fiatal lányként a küzdősportoknak hódolt, később pedig az aerobik vált nagy szerelmévé. Aerobikedzőként hozzászokott ahhoz, hogy nem kell a kalóriákat számolgatnia. Miután teherbe esett, fel kellett hagynia a rendszeres testmozgással, amelynek következményeként a mérleg egyre többet és többet mutatott.

0019082_1.jpg ()

A témáról bővebben a Wellness magazin júniusi számában olvashatsz, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked!

Találkozzunk! Június 6. Wellness-nap

Szeretnél egy napot, amikor végre kipróbálhatod azokat a mozgásformákat, amiket eddig csak a fitneszterem ajtajából lestél meg? Amikor megtudhatod, hogy mi az a Yogalates és Bailar-dance? És hogy végig tudsz-e ugrálni több edzést is? Amikor egész nap jó zenére mozoghatsz, és mindezért még fizetned sem kell? Akkor ott a helyed a Wellness-napon (lásd 56–57. oldal)!
Sokszor halljuk, hogy nincs lehetősége egy fiatal edzőnek a bizonyításra – bármilyen jó órákat is tart –, mert úgyis csak a médiából ismert, régóta reflektorfényben lévő sportolók engedhetik meg maguknak, hogy saját DVD-t adjanak ki. Ezen szeretnénk változtatni. A hirdetésünkre rengeteg lelkes, elhivatott oktató jelentkezett az ország minden részéből, közülük választottuk ki a legjobb ötöt, akik június 6-án megmutatják, mit tudnak. Mi pedig tesztelhetjük magunkat, végig tudjuk-e tornázni a jelöltek negyvenperces óráit. És végre egy helyen láthatjuk fellépni a három jóképű edzőt: Katus Attilát, Szentgyörgyi Rómeót és Varró Gyulát. A Wellness-guru díjat Béres Alexandra adja át a legjobbnak.
A győztes pedig elkészítheti élete első mozgás-DVD-jét!
Szóval, ne maradj otthon!

És még egy jó hír: most 40% kedvezménnyel fizethetsz elő a wellnessre!

                                                                                            Akovács Éva 
                                                                                            főszerkesztő

A Wellness magazin júniusi számának tartalmából:
– Akupunktúra – Ősi módszer modern formában
– Gondolkodj pozitívan – A 12 leghatékonyabb módszer
– Szépítő specialitások a világ körül
– 10 hizlaló helyzet
– Nekünk szól! – Női jóga
– Te milyen szextípus vagy?
– Villámgyorsan bikiniformába
– Útipatika – Csak természetesen
– Bárki lehet vegetáriuánus?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X