Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 tipp, hogyan tartsd meg örökre a pasit

4 tipp, hogyan tartsd meg örökre a pasit

féltékenységférfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

A párkapcsolat elején minden olyan könnyű: lángol a szerelem, izgalmas a szex, nem csoda, ha egy percet sem bírsz a kedvesed nélkül tölteni. Aztán jönnek az unalmas, egyforma hétköznapok, amelyek könnyen felboríthatja a kezdeti idillt. Ne hagyd, hogy a te magánéletedet is tönkretegyék a mindennapok! 1. tipp: Ne veszekedj! Ne húzd fel magad minden apróságon […]

A párkapcsolat elején minden olyan könnyű: lángol a szerelem, izgalmas a szex, nem csoda, ha egy percet sem bírsz a kedvesed nélkül tölteni. Aztán jönnek az unalmas, egyforma hétköznapok, amelyek könnyen felboríthatja a kezdeti idillt. Ne hagyd, hogy a te magánéletedet is tönkretegyék a mindennapok!

1. tipp: Ne veszekedj!

Ne húzd fel magad minden apróságon – még mielőtt elkezdenél kiabálni a pároddal, gondold át, megéri-e tönkretenni egy közös estét néhány mosatlan edény vagy pár szétdobált zokni miatt! Veszekedés helyett inkább ülj le, és szép nyugodtan mondd el neki, mennyire zavar, ha a lakásban széthagyja a dolgait, vagy ha nem mosogat el maga után. Ha kedvesen fordulsz a kedvesedhez a problémáiddal, sokkal könnyebben eléred a céljaidat! Persze veszekedni néha muszáj – de csak olyan dolgok miatt, amelyek tényleg fontosak!
Miért?
Mert egy idő után belefáradtok a sok-sok veszekedésbe – úgy érzitek majd, hogy csak vitákból és kiabálásból áll a kapcsolatotok. Ilyenkor pedig nagyobb az esély arra, hogy valamelyikőtök félrelép: ha otthon folyamatosan áll a bál, elég egy apró kísértés is!

2. tipp: Győzd le az unalmat!

Munka után bevásárlás, vacsora, aztán tévézés – minden egyes estétek így néz ki, és valahogy a hétvégék is olyan egyformák? Ne hagyd, hogy az unalom legyőzze a kapcsolatotokat! Akármennyire is fáradt vagy, legalább heti egy-két estét dobj fel valamilyen izgalmas programmal! Elég, ha a tévénézés helyett felbontotok egy üveg bort, és miközben kellemes zenét hallgattok, nyugodtan átbeszélitek a nap eseményeit! Az is jó program, ha lefekvés előtt kéz a kézben sétáltok egyet, esetleg megnéztek egy filmet a moziban!
Miért?
Mert a pasid akaratlanul is össze fogja hasonlítani a veled eltöltött napjait azokkal a „boldog legényévekkel” – ha pedig minden nap egyforma és unalmas, könnyen arra a következtetésre juthat, hogy jobb volt neki egyedül!

0019208_1.jpg ()

3. tipp: Dobd fel a szexuális életeteket!

Míg a kapcsolatotok elején egy éjszaka alatt akár többször is egymásnak estetek, most már csak havonta pár alkalommal bújtok ágyba? Akkor itt az ideje, hogy feldobd a szexuális életeteket: szerezz be pár szexis fehérneműt, egy Káma Szútrát, néhány különleges kelléket, például selyemsálakat, gésagolyót és akár egy párban játszható szexis társasjátékot is! Válassz ki egy olyan napot, amikor a kedvesed nem holtfáradtan tér haza a munkából, és még napközben küldj neki egy izgató sms-t vagy e-mailt! Este várd a vadonatúj fehérneműben, majd csábítsd el!
Miért?
Mert a szex izgalmassá és megunhatatlanná teszi a kapcsolatotokat – emlékszel még, milyen volt, amikor a szerelem elején alig vártad, hogy este legyen, és végre ágyba bújhassatok? Ha ügyes vagy, és alaposan felpörgeted a szexuális életeteket, mindketten újra átélhetitek ezt az érzést! Ráadásul azok a párok, amelyek rendszeresen szexelnek, kevesebbet is veszekednek!

4. tipp: Győzd le magadban a házisárkányt!

Ugye te sem szeretnél házisárkány lenni, aki az összes létező pasit elriasztja? Akkor figyelj oda, hogyan viselkedsz a kedveseddel – ne láncold magadhoz, hadd menjen a barátaival is szórakozni vagy meccset nézni! Próbáld elfogadni a legfurcsább hobbijait és szokásait, és ami a legfontosabb, soha ne féltékenykedj! Ugyan a zöld szemű szörny nagy úr, hidd el, a féltékenységi jelentekkel csak elrontod a kapcsolatotokat!
Miért?
Mert a férfiaknak kell a szabadság, különben hamar felhúzzák a nyúlcipőt! Arról nem beszélve, hogy neked is kellenek a külön programok, a barátnős traccspartik és az áttáncolt éjszakák! Utána még nagyobb örömmel térsz haza a kevesedhez!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X