Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp május 4-től

Heti horoszkóp május 4-től

asztrológiacsillagjegyhoroszkópjövő
0

Írta:

KosVakmerő és bátor leszel a hét elején – lehet, hogy csak a konyhában leszel újító, és végre kipróbálsz egy egészen különleges ételt, de az is elképzelhető, hogy flörtölni kezdesz egy olyan ismerőssel, aki már régóta tetszik neked. Kedden és szerdán sajnos olyan dolog történik veled, amely napokra felkavarja a lelkedet: lehet, hogy konfliktusba kerülsz egy […]

0018685_1.jpg ()

Kos

Vakmerő és bátor leszel a hét elején – lehet, hogy csak a konyhában leszel újító, és végre kipróbálsz egy egészen különleges ételt, de az is elképzelhető, hogy flörtölni kezdesz egy olyan ismerőssel, aki már régóta tetszik neked. Kedden és szerdán sajnos olyan dolog történik veled, amely napokra felkavarja a lelkedet: lehet, hogy konfliktusba kerülsz egy ismerősöddel vagy munkatársaddal. A hétvégéd azonban már nyugodt lesz, pihenj és relaxálj sokat, egy ilyen hét után rád is fér!

0018685_2.jpg ()

Bika

Vita vita hátán – sajnos így kezdődik a heted. Most nem szabad hagynod, hogy a másik úgy érezze, ő győzött, ugyanis neked van igazad! Szerencsére jó érzéked van az emberekhez, ezért könnyedén veszed a legnehezebb helyzeteket is! Kedden és szerdán törődj magaddal, csinálj olyat, amiben örömödet leled: találkozz a barátaiddal, romantikázz a kedveseddel, fizess be egy szépségkúrára, vagy csak egyszerűen pihenj nagyon sokat! A hétvégén szánj egy kis időt a művészetre is, menj el múzeumba, vagy te magad alkoss valamit!

0018685_3.jpg ()

Ikrek

Egyre jobban élvezed a barátaiddal való találkozást – imádod, ha körülülnek, és hallgatják a beszámolódat, de akkor is tele vagy lelkesedéssel, ha közösen kell megoldanotok egy feladatot! Úgyhogy ez a hét szóljon róluk: menjetek együtt koncertre, moziba, bulizni vagy csak egyszerűen üljetek le valamelyikőtök lakásában, és egy csésze tea mellett beszélgessetek el hosszan! Ezek a számodra fontos emberek hálásak lesznek azért, hogy ilyen sok időt szánsz rájuk!

0018685_4.jpg ()

Rák

Nyugodtan süppedj bele a terveidbe ezen a héten – lehet, hogy most akarsz új kocsit venni, most rendezed be a lakásodat, most szervezed a nyaralásodat, vagy csak szeretnél egy nagy partit rendezni. Ha jól esik a tervezgetés, gondold át a legkisebb részletekig a terveket, vedd körbe magad prospektusokkal, ilyen témájú magazinokkal és könyvekkel! A hét második felében azonban már törődj az ismerőseiddel, barátaiddal és rokonaiddal is: hívd fel őket, mert egyiküknek komoly problémája van.

0018685_5.jpg ()

Oroszlán

Akármihez nyúlsz, az most arannyá válik a kezed között: felragyogott a szerencsecsillagod, ráadásul nagyon szorgalmasan dolgozol! Mindenki rád figyel majd, tőled szeretne tanácsot kérni, a munkahelyeden ezen a héten te leszel a sztár! Használd ki a sikert, a szerencsét és a szorgalmadat – itt az ideje, hogy komoly lépéseket tegyél az álmaid felé! A hét második felében számolj be egy olyan rokonodnak, barátodnak vagy ismerősödnek a megtett lépésekről, akinek a véleménye fontos számodra!

0018685_6.jpg ()

Szűz

Már régóta szeretnél változtatni az életeden? Most eljött az ideje, ráadásul alig kell tenned valamit – minden magától változik majd meg! Engedd el magad, és fogadd nyitottan a változásokat, szerdára már a pozitívumait is látni fogod! Ekkor állj neki a tervezgetésnek: most jött el az ideje, hogy elkezd megvalósítani álmaidat, amelyeket már régóta dédelgetsz magadban! Kérd bátran kedvesed segítségét, ő ugyanis most mindenben támogatni fog téged!

0018685_7.jpg ()

Mérleg

Merj nagyot álmodni! Ez a hét a tökéletes alkalom arra, hogy aprólékosan kigondold a jövőbeni terveidet, és beszélj is róla! Szerencsére az ismerőseid egytől egyig melléd állnak majd, és segítenek az álmok megvalósításában! Ha már ilyen komoly segítséget kaptál, hallgasd végig, nekik milyen ötleteik, tapasztalataik vannak – hidd el, most minden tanács a hasznodra fog válni! A hétvégén csak örülj mindannak, amit eddig elértél, és még véletlenül se gondolj terveid anyagi vonzatára. Hiszen nem pénzt, hanem boldogságot szeretnél!

0018685_8.jpg ()

Skorpió

Hétfőn megállíthatatlannak és legyőzhetetlennek érzed magad – egészen addig, amíg a főnököd le nem hord valamilyen apró hiba miatt. Ne idegeskedj ezen, nehogy ez rontsa el a kedvedet, hiszen csak az nem hibázik, aki nem dolgozik! Lazíts esténként a barátaiddal, tőlük ugyanis csak önbizalom-növelő megjegyzéseket kapsz! Szerencsére egyiküknek olyan ötlete van, amely feldobja az egész hétvégédet: hagyatkozz most rájuk, hadd szervezzék ők a hétvégi programokat. Hiszen ők ismernek téged a legjobban, tudni fogják, mit élvezel igazán!

0018685_9.jpg ()

Nyilas

Könnyen veszed a munkahelyi és magánéleti akadályokat a hét elején – nem töröd a fejedet az élet nagy dolgain, most az feldob, ha egy kis édesség és egy jó könyv társaságában otthon maradhatsz, ha kisüt a nap, vagy ha félórával később kell kelned. Ne is változtass ezen, hiszen minek aggodalmaskodnál állandóan? Csütörtökön több barátoddal is találkozol, pénteken pedig szerelmi téren várható változásl – végre bevallja az a valaki, aki után régóta ácsingózol, hogy imád veled lenni!

0018685_10.jpg ()

Bak

Nem leszel túl jókedvű a hét elején. Frusztrál és nagyon fáraszt a munkád, nem bírod elviselni az embereket, mert a végletekig felidegesítenek. Ne aggódj, ez csupán annak a jele, hogy az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztál a munkahelyeden és otthon is, így egyszerűen kikészültél lelkileg. A hét végére lenyugszol, és azonnal elkezdesz új terveken és végrehajtandó feladatokon gondolkodni. Azért a szombatot és a vasárnapot tényleg szánd a pihenésre – szükséged is van rá, ha nem akarod a következő hetet is ilyen rosszkedvűen kezdeni!

Vízöntő

Hétfőn muszáj valamivel kapcsolatban egy apró kompromisszumot kötnöd, mert így legalább látják a vitapartnereid, hogy te figyelembe veszed a másik kívánságát is, és rugalmas vagy. Meglátod majd, az emberek többsége mennyire meglepődik, amikor olyat teszel, amit nem vártak volna tőled! Szerencsére ezen a héten nemcsak vitában, hanem jóízű beszélgetésekben is részed lesz: olyan ismerőseiddel kerülsz most egy hullámhosszra, akikkel azelőtt alig váltottál két szót!

Halak

Mindenről megvan a véleményed – határozott elképzelésed van arról, hogy hogyan lehetne hatékonyabban dolgozni, hogyan lehetne egészségesebben élni, vagy éppen hogyan tehető rendbe egy haldokló párkapcsolat. A gond csak az, hogy hiába a sok bölcsesség, senki nem hallgat meg téged! Próbáld máshogy megismertetni munkatársaiddal, barátaiddal a véleményedet: várd meg, amíg tanácsot kérnek! És csak akkor fejtsd ki gondolataidat, ha a hallgatóságodon látod, hogy valóban érdekli őket, miről beszélsz.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X