Főoldal > EGÉSZSÉG > Himalája Szuper Tea, a folyékony életerő!

Himalája Szuper Tea, a folyékony életerő!

A természet e csodálatos ajándéka a vitaminokamino savakásványi anyagokOmega olajok kincstára. Ezért már viszonylag kis mennyiség elfogyasztásával pótolhatjuk a mindennapi táplálékunkban egyre kevésbé megtalálható tápanyagokat. Ez tepoliszaharidok
0

Írta:

Vadonatúj termék, csak a Gastroyaltól!  Bolygónk legmagasabb tápanyag tartalommal rendelkező növényeit, gyümölcseit nevezzük szuper ételnek. A természet rendkívüli ajándékaként 6 féle vitamin, 21 féle nyomelem, 4 féle poliszaharid, 19 féle aminosav, Omega olajok kincstára, melyeket ilyen koncentrációban a szuper ételeken kívül másban nem találunk meg. Nagyon fontos továbbá, hogy fogyasztásukkal nem tesszük ki a szervezetünket […]

Vadonatúj termék, csak a Gastroyaltól!
 
Bolygónk legmagasabb tápanyag tartalommal rendelkező növényeit, gyümölcseit nevezzük szuper ételnek. A természet rendkívüli ajándékaként 6 féle vitamin, 21 féle nyomelem, 4 féle poliszaharid, 19 féle aminosav, Omega olajok kincstára, melyeket ilyen koncentrációban a szuper ételeken kívül másban nem találunk meg. Nagyon fontos továbbá, hogy fogyasztásukkal nem tesszük ki a szervezetünket “ mellékhatásoknak “ hiszen a szuper ételek szinte egyáltalán nem tartalmaznak káros anyagokat. Ilyen szuper ételek a lícium gyümölcs, a camu camu, méhpollen, lila kukorica, nyers kakó stb….

A Goji bogyót farkas bogyónak is hívják és már évezredek óta termesztik a Himalája völgyeiben.A tradicionális kínai népi gyógyászat számos betegség gyógyítására használja mind a mai napig. Nemcsak a növény bogyóját, hanem levét is fogyasztják, különösen azokban a régiókban, ahol termesztik, teába keverve is közkedvelt ital.

0019693_1.jpg ()

A Goji bogyó hihetetlenül tápláló. Napi ajánlott adagja 10-30 g, súlyához képest több C vitamint tartalmaz, mint a narancs, több béta-karotint, mint a sárgarépa, és több vasat, mint a szték. A világon a második legnagyobb mennyiségű C-vitamin-t tartalmazó gyümölcs. A béta-karotinról tudott, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.

A Goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is gazdag forrása, amelyek a káros szabad gyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit. Gazdag továbbá poliszaharidokban, amelyek az immunrendszert erősítik, továbbá 18 különböző aminosavat tartalmaz és bőséges kálium-forrás is. És, mintha nem lenne elég a szív-és bőrvédő hatás, valamint az immunrendszer erősítés, a béta-karotinnak és az antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatással is rendelkezik. Citrommal és mézzel ízesített termék, mely hozzáadott színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Szeretné szervezete vitamin és ásványi anyag szintjét megnövelni, de nem akar tablettákat szedni és több kiló gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani naponta? Olvasson a részletekről a www.gastroyal.hu oldalon!
 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X