Főoldal > EGÉSZSÉG > Komplex wellness élmény Abacus módra

Komplex wellness élmény Abacus módra

A Szex és New York óta mindannyian tudjukhanem külsőben is megfeleljünk - fiatalok maradjunk vagy fiatalabbá váljunk. De mi a tuti recept erre?hogy a 40 az új 30. Korosztálytól függetlenül azért harcolunkhogy ennek ne csak lélekben
0

Írta:

Persze, éljünk egészségesen, igyunk sokat, ne dohányozzunk és ki-ki leteszi a voksát egy-egy méregdrága készítmény mellett, melyet használván klinikailag igazoltan megszépül. Nem kell szenvedni a szépségért. Szépülj úgy, hogy élvezd. A júniusban nyitó Abacus Business & Wellness Hotel**** ezt a filozófiát követi, s minden körülményt biztosít ahhoz, hogy néhány nap alatt látványosan fiatalodj. 49 féle […]

Persze, éljünk egészségesen, igyunk sokat, ne dohányozzunk és ki-ki leteszi a voksát egy-egy méregdrága készítmény mellett, melyet használván klinikailag igazoltan megszépül.
Nem kell szenvedni a szépségért. Szépülj úgy, hogy élvezd. A júniusban nyitó Abacus Business & Wellness Hotel**** ezt a filozófiát követi, s minden körülményt biztosít ahhoz, hogy néhány nap alatt látványosan fiatalodj.

49 féle különleges arc- és testkezelés közül választhatsz, csodálatos ízű és egészséges zöldség- és gyümölcskoktélokat fogyaszthatsz, első osztályú gourmet étteremében Segal Viktor kreatívchef készít neked ízletes wellness étkeket, az 1600 négyzetméteres wellness-centrumban vízi- és szaunavilág vár. 

Te döntöd el, mit szeretnél. A narancsbőr ellen tennél? Méregteleníteni szeretnél? Bőrfiatalításra vágysz? Speciális wellness csomagokkal várnak, melyek minden részletre kiterjednek. Ha wellness étrendet szeretnél, még a minibárból is eltávolítják a 3000 kalóriás csokikat és külön wellness minibár fogad a szobádban.

Ha nem szereted a standard dolgokat, az Abacus Hotel wellness szakértője és életmód tanácsadója kívánságod szerint speciálisan a Te számodra állít össze a céljaidnak megfelelő pihenőprogramot. Az életmód tanácsadó kor kontrollt végez, majd Voll készülékkel megállapítja, hogy mely ételek azok, melyeket jobb, ha kerülsz és életvezetési tanácsot ad számodra élethelyzetednek megfelelően. A wellness szakértő segít a leghatékonyabb kezelések kiválasztásában, étrended összeállításában. Nincs más dolgod, mint hátradőlni és hagyni, hogy kényeztessenek. Itt minden rólad szól.

Ha inspirációra, feltöltődésre vágysz, keresd fel a vadonatúj Abacus Business & Wellness Hotelt**** Herceghalmon, Budapesttől 26 km-re az M1-es autópálya mellett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X