Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek az Oroszlán havára

Asztro-tippek az Oroszlán havára

asztro-tippekcsillagjegyhoroszkóporoszlán
0

Írta: and

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) Pompás hónap következik, minden adott lesz ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. A sors akár régóta dédelgetett vágyaidat is teljesítheti. A családodban béke és harmónia uralkodik, és ha eddig még nem találtad meg életed párját, most különleges körülmények között rátalálhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, kisebb feszültség után nyugalom költözik […]

0020394_1.jpg ()

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Pompás hónap következik, minden adott lesz ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. A sors akár régóta dédelgetett vágyaidat is teljesítheti. A családodban béke és harmónia uralkodik, és ha eddig még nem találtad meg életed párját, most különleges körülmények között rátalálhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, kisebb feszültség után nyugalom költözik az életedbe.

0020394_2.jpg ()

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Új emberekkel ismerkedsz meg, akik miatt talán más színben látod majd a világot is. Ráadásul olyan lehetőséghez juttatnak, amely a következő időszakban akár állandó bevételi forrást is jelenthet a számodra. Ha rendszeresen tapasztalsz hátfájdalmat, próbáld ki az akupresszúrás masszázst.

0020394_3.jpg ()

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Tartsd távol magad attól az embertől, aki most ellenállhatatlanul vonz téged. Bár úgy érzed, őrülten szerelmes vagy belé, könnyen lehet, hogy a későbbiek során alaposan megnehezíti az életed. Ingatlannal kapcsolatos vagy családban történő változások miatt elégedettnek érezheted magad, és egy pompás nyaralás, amely a régi időkre emlékeztet, feldobottá tesz.

0020394_4.jpg ()

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

A változás elkerülhetetlen. Légy békülékeny, foglalkozz nyíltan azokkal a problémákkal, amelyek miatt belül, titokban emészted magad. És fogadd el, hogy semmi és senki sem tökéletes. Te sem vagy az, és a párod sem, de ettől még lehettek nagyon boldogok.

0020394_5.jpg ()

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

A sors lehetőséget kínál arra, hogy új alapokra helyezd az életed. Mérd fel az erőidet, gondold át, mi az, amit nincs értelme tovább folytatni, amibe már belefáradtál, és azzal számolj le. Ami vagy aki már nem tesz boldoggá, azt engedd el. Lépj tovább, mert csak így adhatsz magadnak lehetőséget az újra.

0020394_6.jpg ()

Bak (XII. 22. – I. 20.)

A sors most remek helyzetbe hoz, és ha nem könnyelműsködsz, hanem a feladatra, a célra koncentrálsz, megfoghatod az isten lábát. Most ne hagyd, hogy a magánéleti problémáid eltereljék a figyelmedet. Nagyobb vásárlással, beruházással légy óvatos, inkább halaszd későbbre a fontos döntéseket.

0020394_7.jpg ()

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Nagy terveket forgatsz a fejedben, az újrakezdés lehetősége lóg a levegőben. Ha ki tudod használni a helyzetet, nem lesz okod panaszra. Fontos, hogy hű maradj önmagadhoz, kritikus szemmel nézz magadra és tartózkodj a nem egészen legális ügyletektől. Most ne hagyatkozz túlságosan a barátaid tanácsaira.

0020394_8.jpg ()

Halak (II. 19. – III. 20.)

Érdekes és izgalmas fejleményekre van kilátás a munkában, melyek hatására az életed új fordulatot vesz. A családdal vagy az ingatlannal kapcsolatos változások pozitív irányba lendítenek, de a gyermeked miatt a szokásosnál többet aggódsz, és ez a párkapcsolatodra is rányomja a bélyegét.

0020394_9.jpg ()

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Ha úgy érzed, örvénybe kerültél, jobb, ha hagyod sodortatni magad. A nehéz pillanatokban jusson eszedbe, hogy a világ kétpólusú, minden dolognak van hátránya és előnye is. Ingatlan vagy családtag miatt a kiadásaid tovább nőnek, de számíthatsz egy közeli hozzátartozód segítségére, és ez megnyugtat.

0020394_10.jpg ()

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Acélozd meg az idegeidet, és készülj fel elképesztő helyzetekre. Ha kitartó vagy, sikeres leszel a munkában, és régóta vágyott dolgokat tudhatsz a magadénak. Sajnos emiatt az irigyeid száma is nő. Ha pihenni szeretnél, menj vízpartra, a hullámok szinte kimossák belőled a negatív rezgéseket, indulatokat.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Új munkalehetőség a láthatáron. Vállald el, mert jóval többet kereshetsz vele, mint eddig. Közben rátalálhatsz egy olyan partnerre, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást. Kikapcsolódásként igyekezz minél többet mezítláb sétálni a kertben vagy a strandon, mert a föld energiái feltöltenek, megnyugtatnak.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Torkig vagy a kicsinyeskedéssel, és azzal, hogy nem becsülnek meg kellőképpen. Változtass az életeden, és vágj bele olyan dologba, amiről azt mondják a többiek, hogy őrültség. Kockáztass bátran, mert neked most minden bejöhet. Ha egy régi barátság nem állja ki a próbát, ne erőltesd, mert nincs szükséged rá.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X