Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Piknik júliusi száma!

Megjelent a Piknik júliusi száma!

magazinpiknik
0

Írta:

Milyen ingyenes nyári programok várnak ránk Budapesten és országszerte? Hogyan jutott fel a világ tetejére Ugyan Anita? Csupán néhány kérdés, amire választ találsz a PIKNIK legfrisseb számában. Ha pedig arra vagy kíváncsi, merrefele nyaralnak a magyar celebek vagy arra, miért szakít egymással Angelina Jolie és Brad Pitt, netán arra, hogy mi is Tom Hanks boldog […]

0019919_1.jpg ()

Milyen ingyenes nyári programok várnak ránk Budapesten és országszerte? Hogyan jutott fel a világ tetejére Ugyan Anita? Csupán néhány kérdés, amire választ találsz a PIKNIK legfrisseb számában. Ha pedig arra vagy kíváncsi, merrefele nyaralnak a magyar celebek vagy arra, miért szakít egymással Angelina Jolie és Brad Pitt, netán arra, hogy mi is Tom Hanks boldog házasságának titka, a választ szintén a lap júliusi számából tudod meg.

De olvashatsz a hátfájások gyógyítási lehetőségeiről vagy az akupunktúráról, a visszér kezeléséről vagy arról, miképp óvd a szemed , ha számítógépes munkát végzel. És hogy a lelkeddel is törödj, Feldmár Andrással együtt teheted fel a kérdést: szabadság és/vagy szerelem? Ha meg szépítkeznél vagy divatoznál, lapozz a Piknik Szépség-Divat-rovatához! De találsz e lapszámban is bőven recepteket, lak- és kertberendezési ötleteket és rengeteg szabadidős programajánlatot, utazási tippet.

Ha pedig igazi olvasmányra vágysz, akkor olvasd el Schaffer Erzsébet és Mirtse Zsuzsa írásait!

A Piknik júliusi számának tartalmából:
Kacskaringós erek hálójában: a visszér
Szem nem marad szárazon
Fájdalomterápia: Ne fájjon a háta!
Feldmár András: Szabadság és/vagy szerelem
D. Tóth Kriszta: „Legszépebb” lettem
Kondigép helyett: gumiszalag
Csábító pillantások
5 természetes tipp az izzadás ellen
Horoszkóp
Csak természetesen!
Szerelmen innen, harmicon túl
Szinglik után minglik


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X