Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 jel, hogy a pasi csak szexet akar tőled!

5 jel, hogy a pasi csak szexet akar tőled!

párkapcsolatszerelemszex
0

Írta:

Jóképű, ízlésesen öltözködik, és persze elbűvölő a szövege – ugye ezt mind tudod a legújabb kiszemeltedről? De vajon azzal tisztában vagy-e, hogy milyen tervei vannak veled: szerelmet akar, vagy csak a szexre utazik? Most kiderül! 1. jel: nem mutat be a barátainak Már több hete randizgattok, de még egyszer sem találkoztál egyetlen barátjával, munkatársával és […]

Jóképű, ízlésesen öltözködik, és persze elbűvölő a szövege – ugye ezt mind tudod a legújabb kiszemeltedről? De vajon azzal tisztában vagy-e, hogy milyen tervei vannak veled: szerelmet akar, vagy csak a szexre utazik? Most kiderül!

1. jel: nem mutat be a barátainak

Már több hete randizgattok, de még egyszer sem találkoztál egyetlen barátjával, munkatársával és családtagjával sem? Kínosan kerüli az olyan helyeket, ahol bármilyen ismerőssel összefuthattok, ezért rendszerint vagy a te, vagy az ő lakásán találkoztok, netalán egy eldugott étterembe mentek? Előfordulhat, hogy csak biztos akar lenni a kapcsolatotokban, mielőtt bemutat téged a szüleinek és a legjobb barátainak, de valószínűbb, hogy tényleg csak szeretőnek szán téged. Hiszen ha fontos lennél neki, azt szeretné, hogy a hozzá legközelebb álló emberek is megismerjenek téged!

0020523_1.jpg ()

2. jel: csak az ágyban kezdeményez

Határtalan fantáziája van, legalábbis ami a különféle pózokat és szexuális játékokat illeti. Viszont ha egy közös, de ágyon kívüli programról van szó, azonnal alábbhagy a lelkesedése – nem szívesen megy moziba, kirándulni és bulizni veled, kedvenc esti menetrendje a rövid vacsora valahol, aztán gyorsan be az ágyba. Ilyenkor érdemes elgondolkodnod: lehet, hogy sajnálja az időt mindenre, ami nem kapcsolatos a szexszel?

3. jel: nem kíváncsi rád

Nem kérdezősködik a hobbidról, a családodról, a munkádról és a barátaidról, csak és kizárólag felszínes témákról és persze a szexről akar csevegni – ha ez a jelenlegi helyzet, szinte biztos lehetsz abban, hogy ezt a férfit csak az érdekli, van-e rajtad melltartó, és hogy mikor tudtok legközelebb találkozni egy rövid együttlét erejéig. Az szexuális kalandra utazó nőcsábászok ugyanis csak egy ideig tudják játszani az érdeklődő beszélgetőpartnert, ráadásul nagyon ügyelnek arra, hogy te se tudj meg semmilyen közelebbi információt a magánéletükről és a munkájukról!

4. jel: titoktartást kér

Az első együtt töltött éjszaka után megkér, hogy egy ideig tartsátok titokban a kapcsolatotokat, és lehetőleg még a legjobb barátnőidnek se számolj be a történtekről? Hacsak nincs olyan ok, például közös munkahely, problémás exbarát vagy exbarátnő, esetleg közös baráti társaság, amely miatt titkolóznotok kellene, ne menj bele a dologba! Kérdezd meg tőle nyíltan, miért nem akarja, hogy az ismerőseitek megtudják, hogy együtt vagytok – ha ködösít, érdemes eltűnődnöd azon, nem csupán szexet akar-e tőled a férfi!

5. jel: szex, szex, szex

Mi lehetne árulkodóbb annál, mint hogy hogyan bánt a volt barátnőivel? És egyáltalán, voltak-e komoly kapcsolatai, vagy mindig is egyéjszakás kalandokban utazott? Nyomozz egy picit: kérdezd ki a közös ismerősöket arról, mit tudnak a pasi eddigi párkapcsolatairól. A legjobb, ha egy exbarátnőt is találsz, akitől aztán tényleg mindent megtudhatsz. Ha mindenkitől azt hallod, hogy ennek a férfinak a nők csak a szexre kellenek, felejtsd el őt – kisebbfajta csoda kellene ahhoz, hogy meg tudd változtatni.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X