Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 vadító szexpóz nyári estékre

5 vadító szexpóz nyári estékre

párkapcsolatpózszerelemszex
0

Írta:

Unod már, hogy minden este egyforma? Mindig ugyanakkor, ugyanott, ugyanúgy szeretkeztek? Dobd fel az együttléteiteket néhány új szex-pózzal: a kutatók szerint több mint hatszáz létezik, úgyhogy bőven van miből válogatnod! 1. póz: tükörképek Egyszerűen képtelenek vagytok becsukni a szemeteket szex közben, annyira izgat egymás testének a látványa? Akkor hagyjátok ott a hálószobát, és keressetek a […]

Unod már, hogy minden este egyforma? Mindig ugyanakkor, ugyanott, ugyanúgy szeretkeztek? Dobd fel az együttléteiteket néhány új szex-pózzal: a kutatók szerint több mint hatszáz létezik, úgyhogy bőven van miből válogatnod!

1. póz: tükörképek

Egyszerűen képtelenek vagytok becsukni a szemeteket szex közben, annyira izgat egymás testének a látványa? Akkor hagyjátok ott a hálószobát, és keressetek a lakásban egy nagy állótükröt! Állj szembe a tükörrel, egyik karoddal támaszkodj meg benne, és az egyik lábadat húzd fel egészen a hasadig. A párod álljon mögéd, így tegyen magáévá, miközben simogatja a melledet vagy a csiklódat! Ha elfáradtál, és nem bírod tovább tartani a lábadat, egyszerűen állj terpeszbe, nyomd ki a feneked, így folytassátok tovább! Ebben a pózban végig figyelhetitek egymás arcát, a párodat pedig garantáltan tűzbe hozza a melleid látványa!

0020800_1.jpg ()

2. póz: függeszkedés

Ez a póz nem mindennapi, így ha egészen különleges együttlétre vágytok, érdemes kipróbálnotok, de csak akkor, ha a pasid jó erőben van, és hosszabb időn keresztül bír téged tartani. A párod háttal dőljön neki a falnak, és vegyen az ölébe téged –  te a behajlított lábaiddal támaszkodj meg a falon, kapaszkodj kedvesed vállába vagy nyakába, így adjátok át magatokat a gyönyörnek! Ebben a testhelyzetben teljesen kitárulkozol, intenzívebb orgazmust élhetsz át, ráadásul végig tarthatjátok a szemkontaktust, sőt csókolózhattok is, így a nyakatekert pozíció ellenére bensőségessé varázsolhatjátok az együttlétet. Ráadásul egy ilyen szerelmeskedés edzésnek sem utolsó…

3. póz: forró ölelésben

Ha nem gyors és vad szexre, inkább meghitt, bensőséges szerelmeskedésre vágysz, válaszd ezt a pózt: feküdjetek mindketten oldalt, egymással szembe fordulva, és amennyire csak tudtok, bújjatok egymáshoz: fonjátok össze a lábatokat és a karjaitokat, és a mellkasotok is érjen össze! Ebben a helyzetben ugyan nehezebb mozogni, így valószínűleg később értek a csúcsra, cserébe viszont teljesen átadhatjátok magatokat az érzelmeiteknek!

4. póz: homorító macska

Ha egy egyszerű trükkel akarod feldobni az estét, vesd be ezt a pózt, a látvány és az érzés ugyanis garantáltan tűzbe hozza a kedvesedet! Kérd meg a párodat, hogy térdepeljen az ágy közepére, te pedig ereszkedj négykézlábra úgy, hogy közben homorítasz – a melleidnek súrolniuk kell az ágyat! Ebben a testhelyzetben a hüvelyed összeszűkül, így a szex mindkettőtök számára élvezetesebb lesz, ráadásul aligha van olyan pasi, akit nem villanyoz fel a női fenék látványa!

5. póz: arccal az ágy felé

Gyors szexhez ez a tökéletes választás: feküdj hasra az ágyban, a csípőd alá tégy egy-két kispárnát, és terpeszd szét a lábaidat! A kedvesed – szintén terpeszben – feküdjön rád, és így hatoljon beléd! Ha nehezen megy, rakjatok még egy párnát a csípőd és a hasad alá, így megfelelő szögbe kerül az altested! Kérd meg a párodat, hogy szex közben nyúljon előre, és simogassa a csiklódat, így biztosan emlékezetes orgazmusban lesz részed!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X