Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Szűz havára

Asztro-tippek a Szűz havára

asztrológiacsillagjegyhoroszkópSzűz
0

Írta: and

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) A nagyobb gondok megoldásával várj a hónap végéig, különösen, ha párkapcsolati vagy pénzügyi dologról van szó. Akkor már képes leszel a probléma mindkét oldalát egyformán szemügyre venni, és a lehető legjobb döntést hozni. Hasznos lenne, ha lefekvés előtt mindennap jógáznál egy keveset, hogy megszüntesd a testedben és a lelkedben […]

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

A nagyobb gondok megoldásával várj a hónap végéig, különösen, ha párkapcsolati vagy pénzügyi dologról van szó. Akkor már képes leszel a probléma mindkét oldalát egyformán szemügyre venni, és a lehető legjobb döntést hozni. Hasznos lenne, ha lefekvés előtt mindennap jógáznál egy keveset, hogy megszüntesd a testedben és a lelkedben felgyülemlett feszültséget.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Eljött az idő, hogy őszintén szembenézz az életeddel, és azzal, hogy milyen a másokhoz való viszonyod. Milyen a kapcsolatod például a barátaiddal, a rokonaiddal vagy a szerelmeddel? Ha képes vagy megszabadulni a régi beidegződéseidtől, nagy lépést tehetsz előre a fejlődés útján. Kezdj el naplót vezetni, ez segít megszabadulni a lelki terhektől.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Vizsgáld meg a barátaidhoz fűződő viszonyodat, hogy jobban megismerhesd önmagad. Látni fogod, hogy ők éppen téged tükröznek vissza. Erre nemcsak az önismeret miatt van szükséged, hanem azért is, mert így elkerülhetővé válik, hogy régi barátságot – amelyre mindkettőtöknek nagy szüksége van – megszakíts. Partnerednek segíts, ha nem kéri, akkor is.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Életed nagy kalandja veszi most kezdetét, változásra számíthatsz több területen. Ne félj, mert ezek az új jövőt jelentik, és bár nem alakul minden azonnal úgy, ahogy szeretnéd, de ez a változás a későbbiekben sok jót hoz neked. A se veled, se nélküled típusú szerelmi kapcsolatodból azonban még ez sem biztos, hogy segít kilépni.

0020815_1.jpg ()

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Távoli utazásra indulhatsz, de az is lehet, hogy a most megkezdett tanulmányaid, vagy éppen az új munka miatt leszel kissé nyugtalanabb. Ami nem csoda, hiszen a dolog sokkal többe fog kerülni, mint amire számítottál, viszont a sikerben és az elégedettségben biztos lehetsz. A szerelemben már új kapcsolatra vágysz, de a régi kedves még ragaszkodik hozzád.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Előfordulhat, hogy valami teljesen újba fogsz, új dolgok iránt érdeklődsz, amelyek szerencsére hamarosan megélhetést is biztosítanak számodra. Persze kezdetben lehet, hogy a tartalékaidhoz is hozzá kell nyúlnod, később azonban jövedelmezővé válik a dolog.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Olyan változékony vagy, mint áprilisban az időjárás, egyik pillanatról a másikra megváltoztatod a véleményed. Ráadásul most olyan emberek kerülnek a közeledbe, akik szintén bizonytalanok, nem tudják, hogy mit akarnak. A szerelemben sok múlik rajtad, ha igazán akarod őt, most megszerezheted.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Rengeteg kemény munka vár rád, elismerésből azonban most kevés jut. A munkahelyeden adódhatnak nehézségek, amelyek elől nem szabad meghátrálnod. Nézz szembe velük, és dolgozz teljes erőbedobással. Régi, már-már megbetegítő rossz szokásodtól muszáj lenne megszabadulnod, mert most sok mindenben akadályozhat.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Az otthonodban feszültség támadhat, hiszen ebben a hónapban minden megváltozik, és neked az élet valamennyi területén helyt kell állnod. Ám ha ezt gyakran szóvá teszed, annak csak vita lesz a vége. Egy szerelmi kapcsolat újabb nehézségeket okoz. Talán jobb lenne, ha ezt az egészet lezárnád, így a saját szenvedéseidnek is véget vethetnél.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Olyan események történnek veled és körülötted, amelyek megváltoztatják a másokhoz való viszonyodat. Talán még problémák is adódhatnak belőle, de ezek aztán idővel elsimulnak. Végre rájössz, mennyi segítőkész ember van körülötted. Ha a szerelemben több vasat tartasz a tűzben, arra most könnyen fény derülhet.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Ingatlannal kapcsolatos dolgok most jobban idegesítenek, mint korábban. Ez pedig a környezeteddel szemben is agresszívvé tehet. Annyira, hogy a többiek szinte alig ismernek rád. Még a szerelmi kapcsolatod is veszélybe kerülhet, mert a partnered nem osztja a nézeteidet, és elege lesz a súrlódásokból, vitákból. Jót tenne, ha reggelente jógával oldanád a feszültséget.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Őrülten szexi vagy és ellenállhatatlan, ám a párod ezt nem értékeli kellőképpen. De az a valaki, aki után vágyakozol, és akivel az utóbbi időben annyiszor összefutottál, végre a tettek mezejére lép. Számíthatsz rá, hogy ez a kedvesed előtt sem marad titokban.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X