Főoldal > EGÉSZSÉG > Bevág vagy szúr? – Útmutató a tökéletes fehérnemű kiválasztásához

Bevág vagy szúr? – Útmutató a tökéletes fehérnemű kiválasztásához

bugyidivategészségesfehérneműszexitrendi
0

Írta:

Úgy gondolod, hogy a párod csak tangában tart szexisnek, ezért másféle fehérneműt nem is vagy hajlandó felvenni? Szeretnél gyönyörű csipkés fehérnemű-költeményeket viselni, de attól félsz, hogy nem éreznéd jól magad bennük? Az alsónemű kiválasztása alapos körültekintést igényel, hiszen nem mindegy, hogy hétköznapokra, sportoláshoz, vagy egy forró éjszakára választasz bugyit. Most segítünk, hogy megtaláld a tökéletes […]



Úgy gondolod, hogy a párod csak tangában tart szexisnek, ezért másféle fehérneműt nem is vagy hajlandó felvenni? Szeretnél gyönyörű csipkés fehérnemű-költeményeket viselni, de attól félsz, hogy nem éreznéd jól magad bennük? Az alsónemű kiválasztása alapos körültekintést igényel, hiszen nem mindegy, hogy hétköznapokra, sportoláshoz, vagy egy forró éjszakára választasz bugyit. Most segítünk, hogy megtaláld a tökéletes darabot!

1. Tanga vagy „literes”?

Hiába tartják sokan ízléstelennek és egészségkárosítónak a tangát, neked mégis ez a kedvenc fehérnemű-viseleted? A hagyományos, „teli” vagy „literes” bugyinál a tanga sokkal egészségtelenebb, hiszen a „bevágós” vékony pántról könnyen a hüvelybe kerülhetnek a kórokozók, ráadásul a hideg ellen sem véd. A megfelelő helyen és időben azonban az égvilágon semmi gond a tangával. Tartogasd ezt a fehérneműt különleges alkalmakra – meglátod, így a pasidnak is sokkal nagyobb meglepetést okozol majd!
Tipp: Ha vékony anyagból készült, világos színű szoknya vagy nadrág van rajtad, akkor mindenképpen tangát viselj, az áttetsző anyagok alatt ugyanis nagyon rosszul mutatnak a hagyományos bugyik!

0020893_1.jpg ()

2. Műszálas vagy pamut?

Bár szereted a kényelmes dolgokat, a fehérneműboltokat járva időnként elcsábulsz egy-egy műszálas vagy szaténból készült bugyira? Bármilyen szépek is ezek a fehérneműk, ne feledd, hogy a baktériumok nedves környezetben szaporodnak a legjobban – ha tehát el akarod kerülni kellemetlen nőgyógyászati fertőzéseket, akkor a hétköznapokra és sportoláshoz mindenképpen jól szellőző (pl. pamut) bugyit válassz!
Tipp: Elegáns alkalmakra vagy egy randira természetesen jöhetnek a szintetikus fehérnemű-költemények, de ezeket sose viseld néhány óránál tovább!

3. Csipkés vagy egyszerű?

Nemcsak a szatén, de a csipkés, a flitteres és a tüll bugyik láttán is teljesen beindulsz? Ezek az igazán nőies és szexis darabok egyértelműen a csábításra szolgálnak, ezért bátran viselj ilyen fehérneműt, ha le akarod venni a pasidat a lábáról! A csipkével azért bánj óvatosan, mert az érzékeny területeken könnyen kidörzsölheti a bőrödet – különösen, ha a bugyid egy kicsit kisebb vagy nagyobb a méretednél!
Tipp: A csipkés bugyik között szerencsére mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen a hagyományos típusoktól kezdve a leheletvékony, áttetsző darabokig rengetegféle fazon közül választhatsz. Ne felejtsd el, hogy a tökéletes hatás érdekében néha kevesebbet is elég megmutatnod magadból!

4. Francia vagy „hazai”?

Ha szereted a csinos és kényelmes dolgokat, akkor a ruhatáradban biztos jó néhány francia bugyi is megtalálható. Ez a „kisnadrágszerű” fehérnemű a tangánál biztosan jobb választás, hiszen a hideg és fertőzések ellen is véd, és persze sokkal kényelmesebb is!
Tipp: Nem biztos persze, hogy számodra is a francia bugyi a legjobb választás. Ha keskeny a csípőd, akkor ez a fazon nőiesebbé teszi a vonalaidat, ám ha van rajtad egy kis felesleg, akkor inkább mellőzd a francia bugyit! A látszattal ellentétben ez a fazon nem „ápol és eltakar”, hanem kimondottan erősít majd – egy csinos szabású, hagyományos bugyival tehát biztosan jobban jársz! 

+ 1 tipp: Ne lógjon ki a bugyi! 
Zavar, hogy a nők többségének kilátszik a bugyija, amikor leül, vagy épp ellenkezőleg: kimondottan szexinek tartod, ha a csípőnadrág alól kivillan a fehérnemű? Bár nehéz ma olyan ruhadarabokat találni, amik ülő helyzetben is eltakarják a csípőt és a derekat, azért ne hagyd, hogy az egész fenekedet kilátszódjon! Ne feledd, hogy itt nemcsak az illemről és a jóízlésről van szó, hiszen csupasz derékkal súlyos megfázást és vesegyulladást is szerezhetsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X