Főoldal > EGÉSZSÉG > Erotikus masszázs – Így hangolódj rá a szexre

Erotikus masszázs – Így hangolódj rá a szexre

erotikamasszázsszerelemszex
0

Írta:

Az erotikus masszázzsal a szexualitás egy másik dimenzióját fedezheted fel: a finom, lágy érintések segítenek ellazulni, és ebben az állapotban juthatsz el a katarzist nyújtó orgazmusig. Az erotikus masszázs nagy előnye, hogy nem igényel különösebb technikát, az érintéseket magad, illetve partnered vágyaihoz alakíthatod. A masszázs hatásos eszköz lehet egy párkapcsolatban a másik erogén zónáinak megismerésére, a szexuális élet elmélyítésére, kiteljesítésére. A gyönyört […]

Az erotikus masszázzsal a szexualitás egy másik dimenzióját fedezheted fel: a finom, lágy érintések segítenek ellazulni, és ebben az állapotban juthatsz el a katarzist nyújtó orgazmusig.

Az erotikus masszázs nagy előnye, hogy nem igényel különösebb technikát, az érintéseket magad, illetve partnered vágyaihoz alakíthatod. A masszázs hatásos eszköz lehet egy párkapcsolatban a másik erogén zónáinak megismerésére, a szexuális élet elmélyítésére, kiteljesítésére. A gyönyört még tovább fokozhatod illóolajokkal. A lágy, gyengéd érintések különleges intimitást kölcsönöznek a szerelmi légyottnak, és jótékony hatással vannak a testedre lelkedre egyaránt: a masszázs oldja a stresszt, miközben emelkedik a “gyönyörért” felelős endorfin és oxitocin mennyisége a szervezetben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X