Főoldal > EGÉSZSÉG > Immunerősítés polarizált fénnyel?

Immunerősítés polarizált fénnyel?

immunerősítőpolarizált fény
0

Írta:

Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, Klein Péternek és egy magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer. Ennek az orvostechnikai eszköznek a segítségével ma már az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a polarizált fény. A kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozva a […]

Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, Klein Péternek és egy magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer. Ennek az orvostechnikai eszköznek a segítségével ma már az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a polarizált fény.

A kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigénmegkötő és oxigénmegtartó képességét. Az új terápiás rendszer alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át a súlyos betegségekig terjed.

A polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható prevencióként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. A készülék tesztelésében eddig több száz ember vett részt orvosi felügyelet mellett, akiknek a gyógyulása, vagy állapotának jelentős javulása igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X