Főoldal > EGÉSZSÉG > Játssz és nyerj jegyet a Harmónia Hétvégére!

Játssz és nyerj jegyet a Harmónia Hétvégére!

harmónia hétvégekvízjáték
0

Írta:

Szeptember 12-13-án (szombat-vasárnap), első alkalommal rendezik meg a HARMÓNIA HÉTVÉGE elnevezésű eseményt, a Vasúttörténeti Parkban (1142 Bp. Tatai u.95.) A családi rendezvényen az érdeklődők megismerkedhetnek az egészséges életmód és a harmonikus mindennapok megteremtéséhez segítségünkre lévő módszerekkel, eszközökkel, termékekkel, szolgáltatásokkal, technikákkal.                                Szlogen: „Energia, Egészség, Elmélyülés, Felfrissülés” A helyszínválasztás nem véletlenül esett a Vasúttörténeti Parkra, melyet áthat a […]

Szeptember 12-13-án (szombat-vasárnap), első alkalommal rendezik meg a HARMÓNIA HÉTVÉGE elnevezésű eseményt, a Vasúttörténeti Parkban (1142 Bp. Tatai u.95.)

A családi rendezvényen az érdeklődők megismerkedhetnek az egészséges életmód és a harmonikus mindennapok megteremtéséhez segítségünkre lévő módszerekkel, eszközökkel, termékekkel, szolgáltatásokkal, technikákkal.

                               Szlogen: „Energia, Egészség, Elmélyülés, Felfrissülés”

A helyszínválasztás nem véletlenül esett a Vasúttörténeti Parkra, melyet áthat a régi idők nyugodt, békés hangulata…Kellemes, parkosított környezetével, sajátos, kellemes atmoszférájával hozzájárul a lazítás, elmélyülés, testi-lelki feltöltődés eléréséhez.

0020979_1.jpg ()

A parkban szervezett egészségügyi szűrések, tanácsadások díjmentesen vehetők igénybe! Ezen kívül számos érdekesség várja a látogatókat, többek között a vasúti kocsikban berendezett mini work-shopok (pilates, jóga, vasati, shiatsu művészetterápia).

Minden résztvevő a belépőjegyével részt vesz a napi nyereménysorsolásokon éppúgy, mint egy alkalommal a Park „különlegességét” a fordítókorongozást kipróbálhatja!!!

A kiállításon az Orient csarnokban, közel 3000 m2-en és a zöld területeken több mint félszáz kiállító mutatja be és teszi elérhetővé a látogatók számára a hazai és nemzetközi piacokon már jelen lévő termékeit, szolgáltatásait, melyek az egészséges életmódot, szemléletet, a testi-lelki harmónia fontosságát hivatottak hangsúlyozni. A kiállítás 9 termékcsoport szerint (Feszültség levezető, Nyugalom szigete, Ősi energia-pihenés, Keleti hangulat, Rezgések pontja, Aromák bűvöletében, Füvek, fák gyógyító ereje, Érintések, érzékek világa, Egészség és táplálkozás), a Vasati technikáját felhasználva kerül elhelyezésre.

A rendezvény mindkét nap 10-től 18 óráig látogatható. A színpadon neves fellépők (többek között St. Martin, Kövi Szabolcs, Labant Csaba és Ada világzenei koncertje, ENRICO – meditációs előadása), közismert előadók  a témákban jártas szakember, családi szórakoztató és ismeretterjesztő programok, gyermek előadások (Alma, Bóbita, Holle Anyó Színház) várják a látogatókat.

Jegyvásárlás: a Vasúttörténeti Parkban és a Nyugati Pályaudvaron, Nosztalgia Irodában.

További információk megtalálhatók a www.harmoniahetvege.hu honlapon.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X