Főoldal > EGÉSZSÉG > Madonna testépítő lesz?

Madonna testépítő lesz?

madonnasztártestépítés
0

Írta:

Az 50 éves sztár  kirobbanó formában van, és szemmel láthatólag jól bírja a non-stop koncertezést. Akár egy perpetum mobile, végigmozogja a koncertjeit, ugrál, táncol és még csak nem is kapkodja a levegőt. Hihetetlen állóképességét és erejét az állandó kondizástól nyeri, de saját képeit szemlélve, már ő is belátta, hogy kissé túlzásba vitte az erőfejlesztést. Éppen ezért most […]

Az 50 éves sztár  kirobbanó formában van, és szemmel láthatólag jól bírja a non-stop koncertezést. Akár egy perpetum mobile, végigmozogja a koncertjeit, ugrál, táncol és még csak nem is kapkodja a levegőt.

Hihetetlen állóképességét és erejét az állandó kondizástól nyeri, de saját képeit szemlélve, már ő is belátta, hogy kissé túlzásba vitte az erőfejlesztést. Éppen ezért most fitneszedzője segítségével arra törekszik, hogy a róla kialakított „testépítő” képet letörje, és a jövőben ne csak csupa ín és izom legyen.


További cikkeink a témában

edzőterem

Egy edzőterem nőktől – nőknek! (x)

Írta:
0

Mi nők gyakran nem vagyunk megelégedve a külsőnkkel. Ennek okairól lehet vitatkozni, de a tényen nem változtat. Aki változtatna a külsején, egészségesebben élne, jellemzően elkezd sportolni. Azonban a legtöbb edzőterem nem kifejezetten támogatja azokat a nőket, akik kihagyás után, idősebb korban, nem a legnagyobb önbizalommal mozognának.

Kövess Facebook-on!
X