Főoldal > EGÉSZSÉG > Megdöbbentő! Élősködők a testünkben! – videóval

Megdöbbentő! Élősködők a testünkben! – videóval

baktériumokélősködők
0

Írta:

Az emberi testen több milliárdnyi mikroszkopikus élőlény ver tanyát. Ezekről az élőlényekről általában tudomást sem veszünk mindaddig, amíg nem okoznak valamilyen galibát a szervezetben. Azt például tudtad, hogy a túlzott fertőtlenítéstől egyáltalán nem leszel egészségesebb, mert  a különböző hatóanyagok tönkreteszik a bőr természetes flóráját ? Így az jobban ki van téve a kórokozók által terjesztett fertőzésveszélynek.  Videónkból sok  érdekességet megtudhatsz […]

Az emberi testen több milliárdnyi mikroszkopikus élőlény ver tanyát. Ezekről az élőlényekről általában tudomást sem veszünk mindaddig, amíg nem okoznak valamilyen galibát a szervezetben.

Azt például tudtad, hogy a túlzott fertőtlenítéstől egyáltalán nem leszel egészségesebb, mert  a különböző hatóanyagok tönkreteszik a bőr természetes flóráját ? Így az jobban ki van téve a kórokozók által terjesztett fertőzésveszélynek. 

Videónkból sok  érdekességet megtudhatsz azokról a parányi élőlényekről, amelyekkel kénytelen vagyunk minden nap együttélni.

$video$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X