Főoldal > EGÉSZSÉG > Mitől lehet még jobb az orgazmusod?

Mitől lehet még jobb az orgazmusod?

orgazmuspárkapcsolatszex
0

Írta:

Sokan talán nem is sejtik, de az erotikus masszázs jelentős hatással van az orgazmusra, mivel az erogén zónákat érő testi érintések mintegy felkészítik a testet a „felhőkbe repítő” orgazmusra. A kutatásokból egyértelműen kiderült, hogy az előjáték elnyújtása, vagyis a csúcsra jutás késletetése óriási hatást gyakorolhat az orgazmus minőségére. Azok a párok, akik megfelelő időt szánnak egymásra és […]

Sokan talán nem is sejtik, de az erotikus masszázs jelentős hatással van az orgazmusra, mivel az erogén zónákat érő testi érintések mintegy felkészítik a testet a „felhőkbe repítő” orgazmusra.

A kutatásokból egyértelműen kiderült, hogy az előjáték elnyújtása, vagyis a csúcsra jutás késletetése óriási hatást gyakorolhat az orgazmus minőségére. Azok a párok, akik megfelelő időt szánnak egymásra és az előjátékra, bízhatnak abban, hogy katarzis szerű örömben részesülhetnek az orgazmus alatt. Természetesen a teljes sikerhez az is szükséges, hogy  képes légy teljes odaadással átélni a megtapasztalt gyönyör pillanatait, érzéseit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X