Főoldal > EGÉSZSÉG > Összeköltözöl a pasiddal? 4 intő jel, amire figyelj oda!

Összeköltözöl a pasiddal? 4 intő jel, amire figyelj oda!

együttéléséletmódháztartásösszeköltözéspárkapcsolatpénzszülő
0

Írta:

Hosszú-hosszú idő után végre úgy döntöttetek a kedveseddel, hogy kipróbáljátok az együttélést? Úgy gondolod, hogy a pasid minden bogarát ismered már, vagy épp ellenkezőleg: párod néhány tulajdonsága kimondottan aggaszt mostanában? Hogy ne érjenek meglepetések, most bemutatjuk azt a 4 dolgot, amire mindenképpen oda kell figyelned, ha összebútorozol a pasiddal! 1. Rend a lelke?Ahányszor belépsz a […]



Hosszú-hosszú idő után végre úgy döntöttetek a kedveseddel, hogy kipróbáljátok az együttélést? Úgy gondolod, hogy a pasid minden bogarát ismered már, vagy épp ellenkezőleg: párod néhány tulajdonsága kimondottan aggaszt mostanában? Hogy ne érjenek meglepetések, most bemutatjuk azt a 4 dolgot, amire mindenképpen oda kell figyelned, ha összebútorozol a pasiddal!

0020685_1.jpg ()

1. Rend a lelke?

Ahányszor belépsz a pasid lakásába, szinte rosszul leszel a kosztól és a rendetlenségtől? A párod koszos pólói és alsónadrágjai szerteszét hevernek, a szőnyeget pedig üres borosüvegek és pizzásdobozok takarják el? Ha a kedvesed ennyire nem ad magára és a környezetére, akkor ne is számíts arra, hogy az együttélés alatt majd megváltozik a helyzet! Ha mindenképp egy ilyen fickóval szeretnél összebútorozni, akkor készülj fel arra, hogy a rendrakás és a takarítás minden nyűgje rád marad majd, és a kedvesed legfeljebb a lakás összekoszolásban fog „segíteni”!

2. Pénz, pénz, pénz

A hónap végére a pasidnak rendszeresen anyagi nehézségei támadnak, és többször előfordult már az is, hogy neked kellett kisegítened? A pénzszórás ugyan nem jellemző a kedvesedre, de sokszor még egy hamburgert vagy egy mozijegyet is te veszel meg, mert a párod „véletlenül” otthon felejtette a tárcáját? A közös életetek szempontjából sajnos egyik sem túl biztató jel… Ne feledd, hogy erre a pasira az egész életedet, és később talán a gyermekeid életét akarod alapozni! Ha nem akarod megégetni magad, akkor jobb, ha az mindjárt a beköltözéskor tisztázzátok, hogy ki mennyit ad a közösbe! Azt semmiképpen ne hagyd, hogy a pasid „élősködjön” rajtad, és azt se engedd, hogy a garasoskodása megkeserítse a közös életeteket!

3. Nézd meg az anyját…

Hiába gondolod azt, hogy a kedvesed múltja nem számít, sajnos nagyon is meghatározó, hogy a párod milyen szülői mintát látott otthon. Ha a kedvesed azt tapasztalta, hogy a szülei szerették és tisztelték egymást, akkor valószínűleg ő is képes lesz egy ilyen kapcsolatra, ellenkező esetben azonban lehet, hogy a párodnak is lesznek gondjai az együttéléssel. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy „problémás” családból származó fiúval nem érdemes összeköltöznöd. Elképzelhető, hogy a kedvesed mindent teljesen másképp csinál majd, mint a szülei – ehhez azonban rengeteg segítségre és támogatásra lesz szüksége! Gondot okozhat az is, ha a kedvesed túl szoros kapcsolatot ápol a családjával – különösen, ha az édesanyjával van nagyon „összenőve”. Gyanakodj, ha a párod naponta háromszor is felhívja az anyját, vagy ha nem bír ki egy hetet anélkül, hogy egy „jó hazait” enne! Ha nem akarod, hogy a közös életeteket az anyós uralja, akkor fontold meg alaposan az összeköltözést!

4. Cigi, buli, haverok…

A kedvesed nem bír ki egy hétvégét sem a haverjai nélkül, de te abban reménykedsz, hogy az összeköltözésetek után már csak veled fog foglalkozni? Ki nem állhatod a cigarettaszagot, a pasid azonban nem hajlandó leszokni a dohányzásról? A kedvesed húst hússal eszik, te pedig évek óta vega vagy? Ne áltasd magad: a pasid nem fog változtatni a szokásain csak azért, mert mostantól együtt laktok majd! Akármennyire irigyelnek is a barátnőid a szívdöglesztő pasid miatt, jobb, ha leveszed a rózsaszín szemüveget már az összeköltözés előtt! Ha az életviteletek alapvetően különbözik, sosem fogtok tudni harmonikusan együtt élni – még akkor sem, ha most úgy érzed, hogy a szerelmetek minden akadályt legyőz!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X