Főoldal > EGÉSZSÉG > Pajzán szextippek a konyhában – pasiszemmel

Pajzán szextippek a konyhában – pasiszemmel

férfipárkapcsolatszex
0

Írta:

A nyári ledér öltözet nagy előnye, hogy nem kell értékes perceket vesződni azzal, hogy lehámozzuk a partnerünkről a ruhát, ha szerelmeskedni támad kedvünk. Elég csak néhány ruhaneműtől  megszabadulni és már is fejest lehet ugrani a gyönyörbe. Sok nőre igazi afrodiziákumként hat, ha nem az előre megbeszélt és egyezetett időpontban szerelmeskedik a partnerével, hanem meglepetések érik. Még egy […]

A nyári ledér öltözet nagy előnye, hogy nem kell értékes perceket vesződni azzal, hogy lehámozzuk a partnerünkről a ruhát, ha szerelmeskedni támad kedvünk. Elég csak néhány ruhaneműtől  megszabadulni és már is fejest lehet ugrani a gyönyörbe. Sok nőre igazi afrodiziákumként hat, ha nem az előre megbeszélt és egyezetett időpontban szerelmeskedik a partnerével, hanem meglepetések érik. Még egy finom, nyári saláta elkészítése is óriási fordulatot vehet a konyhában és szenvedélyes szerelmeskedés lehet a vége - csak hagyd magad sodorni az árral. Íme, tippjeink!

1. Hangolódjatok egymásra

Ha kedvesed a konyhában azon szorgoskodik, hogy előteremtsen valamit vacsorára, de te másra vágysz, akkor ragadd magadhoz a kezdeményezést. Lopakodj mögé, simogasd a csípőjét, vállát. Ezt veheted szerelmi előjátéknak is, amelyet apró, kifinomult mozdulattokkal tehetsz még élvezetesebbé. Ha kellően egymásra hangolódtatok, nincs más hátra, mint hogy megtaláljátok a megfelelő terepet a szexhez.

2. Szex a konyhaszéken

Ha kellően bemelegítettetek a „főzéshez”, akkor kedvese üljönle a székre, te pedig háttal ülj bele az ölébe, úgy, hogy a párod közben fogja a csípődet vagy a combodat.  Ennél a póznál a két test szorosan érintkezik. Ugyancsak finom érzéki jelenetnek lehettek „aktív” részesei, ha szemben ülsz kedvesed ölébe. Így láthatják egymás arcát és forrón összeölelkezhettek, egymásba gabalyodhattok.

3. Irány a konyhaasztal!

Kicsit bizarrnak tűnhet, de sok nő kedveli, ha nem a szokásos, unásig ismert „ágyjelenet” történik meg vele. Ha kellően ráhangolódtatok a konyhai szexre, irány az asztal! Mielőtt belemelegedtek az erotikába, ne felejtsétek a sérülést okozó konyhai eszközöket (kés, olló, reszelő, stb.) eltávolítani. A nő üljön fel az asztal tetejére. Gyengéden fonja a lábait a pasi csípőjére. A többi már a fantáziátokra van bízva.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X