Főoldal > EGÉSZSÉG > Sharon Stone soha nem volt olyan szexi, mint most! – Mi a titka?

Sharon Stone soha nem volt olyan szexi, mint most! – Mi a titka?

Sharon Stoneszépségsztár
0

Írta:

Sharon Stone egyszer azt mondta: „Az élet első felében az embernek olyan arca van, amilyennel született, a másodikban viszont olyan, amilyet megérdemel”. Ha ez mind igaz, akkor az 1958-ban Pennsylvániában született színésznő élete első felében igen rendes és jó kislány lehetett. Ugyanis az 1990-es évek szexszimbólumának az arca és alakja éppen olyan szép, mint 1992-ben, […]

Sharon Stone egyszer azt mondta: „Az élet első felében az embernek olyan arca van, amilyennel született, a másodikban viszont olyan, amilyet megérdemel”. Ha ez mind igaz, akkor az 1958-ban Pennsylvániában született színésznő élete első felében igen rendes és jó kislány lehetett. Ugyanis az 1990-es évek szexszimbólumának az arca és alakja éppen olyan szép, mint 1992-ben, amikor Michael Douglas partnereként forgatta az Basic Instinct (Elemi ösztön) erotikus thrillert. A pikáns jelenetekkl teli alkotásban igencsak elcsavarta Douglas fejét, miközben a film kasszasiker lett. és a világhírt is meghozta a színésznő számára. 

Szépségének más titka is lehet? Mert ugye tudjuk, hogy az intelligencia is széppé varázsol, amiben a színésznőnek ugyancsak nem kell szégyenkeznie. IQ-ja 154, és már 15 évesen erős vonzalmat érzett a művészet és az irodalom iránt. Nem véletlenül kapta Hollywoodban a „Miss Einstein” becenevet.

De a szerelem is jó szépségelixír a színésznő számára, mert a mintegy 22 szerető formában tartotta, és a három örökbefogadott gyermeke Joseph (9), Laird (4) és Quinn (3) is „megköveteli” tőle, hogy fitt és fiatalos maradjon. Imádja a sportot, és nem kerülte el a sosem a fitnessz-termek világát.

Azért az se felejtsük el, amit néhányan rebesgetnek: a szexi színésznő 220 millió dolláros vagyonának egy csekélyebb részét szépítészeti beavatkozásokra költötte.

Kép forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X