Főoldal > EGÉSZSÉG > Sophie Marceau szépségének titka!

Sophie Marceau szépségének titka!

sophie marceauszépség
0

Írta:

Sophie Marceau vidám mosolya rengeteg tinédzsert varázsolt el az 1980-as években, amikor 13 évesen feltűnt A házibuli c. filmben (La Boum). Tehetsége mellett belülről fakadó természetessége és kedvessége emelte őt a legnépszerűbb színészek közé. A francia díva azóta számos filmben csillogtatta meg tehetségét: pl. Anna Kareninaként és D’Artagnan lányaként is megcsodálhattuk. Az évek őt sem hagyták „érintetlenül”, de […]

Sophie Marceau vidám mosolya rengeteg tinédzsert varázsolt el az 1980-as években, amikor 13 évesen feltűnt A házibuli c. filmben (La Boum). Tehetsége mellett belülről fakadó természetessége és kedvessége emelte őt a legnépszerűbb színészek közé. A francia díva azóta számos filmben csillogtatta meg tehetségét: pl. Anna Kareninaként és D’Artagnan lányaként is megcsodálhattuk.

Az évek őt sem hagyták „érintetlenül”, de természetes szépsége még ma is vonzó. A színésznő babaarcának titka, hogy bőrét vízzel és szappannal mossa, majd utána tiszta olívaolajjal ápolja, hogy rugalmas és szép maradjon.
Arra a kérdésre, hogy szeret-e sminkelni a következőt válaszolta a színésznő: “Bevallom, kényelmetlen számomra a smink, mert fiamat, Vincentet teljes sminkben nem tudom önfeledten átölelni és megpuszilni” - mondta nevetve a színésznő.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X