Főoldal > EGÉSZSÉG > 10 női divathóbort, amitől frászt kap a pasi

10 női divathóbort, amitől frászt kap a pasi

divatférfitrend
0

Írta:

1. Fenékrész nélküli hárem nadrág Ez a ruhadarab egyfajta lovaglónadrág – szabása a comb részen bő, a vádlinál pedig szűk -, amely nem igazán nyeri el a férfiak tetszését. Egyes férfiakban olyan mértékű visszatetszést kelt, hogy „pelenkanadrágnak” is csúfolják. Az erősebbik nem szerint ez a fazon egyáltalán nem hozza ki a láb formáját, és a popsi is […]

1. Fenékrész nélküli hárem nadrág

Ez a ruhadarab egyfajta lovaglónadrág – szabása a comb részen bő, a vádlinál pedig szűk -, amely nem igazán nyeri el a férfiak tetszését. Egyes férfiakban olyan mértékű visszatetszést kelt, hogy „pelenkanadrágnak” is csúfolják. Az erősebbik nem szerint ez a fazon egyáltalán nem hozza ki a láb formáját, és a popsi is XXL-méretűnek tűnik benne.

2. Csingi-lingik a mobilon

Sok férfiben kelt visszatetszést, ha a nő telefonja úgy néz ki mint egy karácsonyfa. A mobiltelefonra szerelhető csingi-lingik sok formában kaphatók: a műanyag tehéntől a mini-kazettáig mindenféle formából lehet ma már válogatni. Figyelem Hölgyeim! Ezeket a figurákat, hagyjuk meg inkább a gyerekeknek!

3. Telitalpú szandál

A nők körében a telitalpú szandál az utóbbi időszak egyik legkedveltebb lábbelije. Igen ám, csakhogy sok férfi ormótlannak, és egyszerűen csúnyának tartja, ami nem illik egy csinos bokához és szép lábhoz. A gyengébbik nem jobb, ha nem hord ilyet – véli a férfiak többsége.

0020988_1.jpg ()

4. Tanga bugyi

A tanga bugyiról megoszlik a férfiak véleménye. Sok pasi szerint akkor tekinthető egy tanga szánalmasnak, ha kilométerekről látszik rajta, hogy silány minőségű, mert az a nőt is minősíti. Ha a tanga mellett döntesz, válassz jó minőségű, pamut darabot vagy tetszetős csipkét.

5. Kertésznadrág

A kisvakondnak, a bájos rajzfilmfigurának igen jól áll – állítja a férfiak többsége, de egy nő ne takargassa bájait, főleg ne kertésznadrágban! Ha már belebújsz, akkor inkább otthoni viseletnek válaszd: tökéletes öltözék kerti munkához, falfestéshez, takarításhoz.  

6. Tunika

A tévhittel ellentétben a pasik egyáltalán nem találják vonzónak a tunikát. A nyár egyik legtrendibb darabja volt, és úgy tűnik, ősszel sem megy ki a divatból. A férfiak szerint a tunika a strandon elmegy, de az utcán már nem. Ha nem tudsz róla lemondani – mert kényelmes, és szebbnél szebb anyagokból készült - viseld a tunikát hozzá illő övvel, amely hangsúlyozza a derekadat és a csípődet.  

7. Kreppelt frizura

A kreppelt frizuráról a nőknek is megoszlik a véleménye, hát még a férfiaknak. Egyes sztármodellek ugyan kreppelt frizurával jelennek meg a kifutón, de sok férfi összeráncolja a homlokát, amikor azt látja, hogy egy csodálatos esésű egyenes hajat kreppel tesznek tönkre. Ne feledd: a lágyan omló, természetes hullámokkal vagy a rövid természetes tincsekkel sokkal nagyobb sikered lehet!

8. Túl sok púder

A férfiak egyáltalán nem találják szépnek, ha egy nő túl sok púdert visz fel az arcára. Szerintük ugyanis a természetellenes „vakolat” elfedi a nő igazi vonásait. Ha sminkelsz, leheletvékony réteget vigyél fel az arcodra, épp csak annyit, hogy elfedje az apró bőrhibákat. Azt ugye már mondani sem kell, hogy a harsány pirosító használatát is mellőzd!

9. Fül nélküli retikül

Ha táska, akkor legyen füle, ha nincs fül, akkor meg minek a táska – gondolják a férfiak. Azokat a retikülöket, amikkel a nők csak úgy hanyagul a hónuk alatt rohangálnak, a férfiak teljesen feleslegesnek tartják. Véleményük szerint ugyanis ezekben a darabokban még egy kulcs sem fér el rendesen. Ha már táskadivat, kövesd a hagyományokat: az idei ősz trendi fazonokkal kényeztet majd bennünket – vásárlásnál csak arra figyelj, hogy a választott darabnak lehetőleg legyen füle!

10. XXL-es napszemüveg

Sok nő választja az XXL-es méretű napszemüveget, amely iránt vajmi kevés megértést tanúsítanak az erősebbik nem képviselői. Szerintük ugyanis az ormótlan darabok egyáltalán nem nőiesek, teljesen eltakarják az arcot, és egybehangzó vélemények szerint sok nőnek kifejezetten nem állnak jól. Próbálkozni azért lehet, de érdemes a választásnál az arc- és hajformához illő fazont vásárolnod!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X