Főoldal > EGÉSZSÉG > 1.7 millió diák a H1N1 ellen!

1.7 millió diák a H1N1 ellen!

H1N1oltásvírus
0

Írta:

“Azért hívtuk össze ezt a sajtótájékoztatót, mert ma megkezdődött az iskolai tanítás és erre az évre, őszre várjuk azt, hogy a H1N1 influenza járvány Magyarországon is járványos formát ölthessen” – kezdte mondanivalóját a miniszter, majd folytatta: „ ma Magyarországon az általános iskolákba körülbelül 770 ezer diák tanul, a középiskolákba körülbelül egy olyan 550 ezer diák […]

“Azért hívtuk össze ezt a sajtótájékoztatót, mert ma megkezdődött az iskolai tanítás és erre az évre, őszre várjuk azt, hogy a H1N1 influenza járvány Magyarországon is járványos formát ölthessen” – kezdte mondanivalóját a miniszter, majd folytatta: „ ma Magyarországon az általános iskolákba körülbelül 770 ezer diák tanul, a középiskolákba körülbelül egy olyan 550 ezer diák tanul, a felsőoktatásban további 300 ezer diák. Tehát azt kell, hogy mondjam, hogy ez az összesen 1.7 millió diák, ide értve a szűk családot, gyakorlatilag az országnak a felét reprezentálja.”

Hogy az egészségügyi -, és az oktatási miniszter szerint mi a lakosság tájékoztatásának az egyik leghatékonyabb módja, azt videónkból megtudhatod.

$video$


További cikkeink a témában

edzőterem

Egy edzőterem nőktől – nőknek! (x)

Írta:
0

Mi nők gyakran nem vagyunk megelégedve a külsőnkkel. Ennek okairól lehet vitatkozni, de a tényen nem változtat. Aki változtatna a külsején, egészségesebben élne, jellemzően elkezd sportolni. Azonban a legtöbb edzőterem nem kifejezetten támogatja azokat a nőket, akik kihagyás után, idősebb korban, nem a legnagyobb önbizalommal mozognának.

Kövess Facebook-on!
X