Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 figyelmeztető jel, ami miatt sose kezdj egy pasival!

4 figyelmeztető jel, ami miatt sose kezdj egy pasival!

férfikapcsolatpákapcsolatpasirossztulajdonság
0

Írta:

Nem egy olyan pasit fogtál már ki, aki sem az első randin, sem az utána következőkön nem volt hajlandó fizetni, vagy minden ok nélkül kiabált veled? Eddig minden rendben ment az új kedveseddel, mostanában viszont akár napokra is eltűnik, neked pedig fogalmad sincs, hogy mi állhat a háttérben? Most eláruljuk, melyik az a tulajdonság, ami miatt […]

Nem egy olyan pasit fogtál már ki, aki sem az első randin, sem az utána következőkön nem volt hajlandó fizetni, vagy minden ok nélkül kiabált veled? Eddig minden rendben ment az új kedveseddel, mostanában viszont akár napokra is eltűnik, neked pedig fogalmad sincs, hogy mi állhat a háttérben? Most eláruljuk, melyik az a tulajdonság, ami miatt sohasem szabad járnod egy pasival!

1. Sohasem fizet

Már az első randin gyanús volt, hogy a pasid „véletlenül” otthon hagyta a pénztárcáját? Bár nem várod el tőle, hogy mindig ő fizessen, azt azért furcsának találod, hogy még a mozijegyeket is neked kell megvenned? Két dolgot jelezhet, ha a pasid nem hajlandó fizetni: vagy olyan szegény, mint a templom egere, vagy egyszerűen csak élősködni akar rajtad!
Tippünk: Akármilyen kellemetlen is, mindenképpen beszélj a partnereddel „a piszkos anyagiakról”! Ha „csak” pénzügyi gondjai vannak, akkor el kell döntened, megéri-e neked így is vállalnod a kapcsolatot, ha viszont csak kifogásokat és mentségeket keres, akkor a legjobban teszed, ha rögtön faképnél hagyod!

2. Könnyen elveszíti a fejét

Békésen sétálgattok az utcán, vagy a tévé előtt pihentek, a pasid azonban már egyetlen kérdésedtől is a plafonon van? Dühöng és kiabál, te pedig sosem tudod, hogy éppen mivel hozod ki majd a sodrából? Erre a helyzetre a vérmérsékletedtől függően kétféleképpen reagálgatsz: vagy felveszed a pasid stílusát, és hasonló modorban válaszolsz, vagy megpróbálsz láthatatlanná válni…
Tippünk: Egy ilyen pasival nemcsak fárasztó az együttélés, de hosszú távon az önértékelésedre is nagyon negatív hatással lesz! Ha a partnered rendszeresen így viselkedik, akkor valószínűleg súlyos mentális problémákkal küzd. Ha nem vagy egy „terézanyu”-típus, akkora kedvesedet irányítsd pszichológushoz, te magad pedig lépj le minél hamarabb!

0021311_1.jpg ()

3. Zavaros ügyletei vannak

A pasid időről-időre eltűnik, hogy a „halaszthatatlan teendőit” elintézze, néha pedig egy váratlan telefon miatt hagy ott az éjszaka közepén? Ha a munkájáról faggatod, akkor nem szívesen válaszol, viszont szívesen felajánlja, hogy szól egy-két „befolyásos barátjának” ha valami gondod akad?
Tipp: Hiába viselkedik veled úriemberként, be kell látnod, hogy a kedvesed valószínűleg nem a törvényesség Grál-lovagja. Ha a kisebb-nagyobb simlis ügyei nem okoznak gondot a kapcsolatotokban, semmi akadálya annak, hogy vele járj. Ha viszont zavarnak a stiklik, vagy ha úgy érzed, hogy a partnered bele akar rángatni valami zűrös dologba, akkor még időben szakíts vele!

4. Túl sokat beszél az exéről

Még egy hónapja sincs annak, hogy együtt vagytok, a kedvesed azonban feltűnően gyakran mesél a volt barátnőjéről? Akár egy filmet néztek, akár csak sétálgattok a parkban, az ex mindig rögtön szóba kerül, és ez téged borzasztóan zavar?
Tipp: Két oka lehet annak, ha a kedvesed nem tudja túltenni magát az előző kapcsolatán: lehet, hogy még túl friss neki az élmény – ez esetben adj neki egy kis időt, amíg eldönti, mit is érez valójában! Az is elképzelhető, hogy a partnered rögeszméjévé vált egy régebbi kapcsolata. Ez esetben valószínűleg pszichológus segítségére is szüksége lesz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X