Főoldal > EGÉSZSÉG > Hasnyálmirigyrák okozta a filmsztár halálát!

Hasnyálmirigyrák okozta a filmsztár halálát!

hasnyálmirigyrák
0

Írta:

Patrick Swayzenek a Dirty Dancing 1987 című népszerű szerelmes filmmel indult el karrierje. A filmben egy tánctanárt alkotott, s a szerelmi románcban elénekelt „She’s Like the Wind“ című dal megírására felesége, Lisa Niemi inspirálta. Később óriási sikerei voltak „Road House“ és a Ghost című filmekben is. Patrick Wayne  Swayze1952-ben Houstonban (Texas) született. Már gyermekkorában igazi […]

Patrick Swayzenek a Dirty Dancing 1987 című népszerű szerelmes filmmel indult el karrierje. A filmben egy tánctanárt alkotott, s a szerelmi románcban elénekelt „She’s Like the Wind“ című dal megírására felesége, Lisa Niemi inspirálta. Később óriási sikerei voltak „Road House“ és a Ghost című filmekben is.

Patrick Wayne  Swayze1952-ben Houstonban (Texas) született. Már gyermekkorában igazi tehetségnek bizonyult. Sokoldalúságát mi sem tanúsítja jobban, hogy pályafutása alatt színészként, táncosként, énekesként és dalíróként is bizonyított, és komoly elismeréseket szerzett. 35 filmet forgatott és háromszor jelölték Golden Globe-díjra.

Filmes pályafutása mellett igazi természetvédő volt, és egy 2004-ben adott interjúban erősen kritizálta az emberi mohóságot, kapzsiságot és erélyesen lépett fel a Föld Anya kizsákmányolása ellen is.

1975-ben vette feleségül Lisa Niemi táncosnőt, akivel 19 éves korában ismerkedett meg. A színész a halálos kór diagnosztizálása után is többször állt a kamerák előtt – legutoljára a „The Beast“ című TV-sorozatban.

A sztár szeretett családja körében hunyta le a szemét – közölte menedzsere, Annett Wolf.

Bővebben a hasnyálmirigyrákról! – Katt ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X