Főoldal > EGÉSZSÉG > Igazi csodanövény a keserű dinnye

Igazi csodanövény a keserű dinnye

betegséggyógyuláshasnyálmirigyrákkarelakeserű dinnyerákrákellenesrákellenes hatás
0

Írta:

Ez a növény pusztítja a rákos sejteket, segít gyógyítani a cukorbetegséget és felturbózza az immunrendszert is.

A karela, vagy ismertebb nevén keserű dinnye egy dinnyefajta, amely az ázsiai kultúrában már régóta ismert az egészségre gyakorolt jótékony hatásairól. Te hallottál már róla? Valószínűleg nem, de most itt az alkalom, hogy megtudd, miért is jó, ha karelát fogyasztasz.

Külsőleg egy göcsörtös uborkára hasonlít leginkább ez a gyümölcs, amely Dél-Amerikában és Ázsiában őshonos. Dr. Frank Shallenberger amerikai orvos a hasnyálmirigy-rákos betegeit kezelte a gyümölccsel. Dr. Shallenberger mindig is azt tanácsolta a betegeinek, hogy az orvosi kezelés mellett próbálkozzanak természetes gyógymódokkal is, hiszen ezek is hozzájárulhatnak a páciens állapotának javulásához és a gyógyuláshoz. Az orvos szerint a rákos sejtek növekedését gátolja ez a keserű dinnye, a friss kutatások szerint pedig már az 5%-os karela-lé is felveszi a harcot a rákkal. A gyümölcs hatását Coloradoban tesztelték, a rendszeresen karelát fogyasztók körében a hasnyálmirigy-daganatok mérete 64%-kal csökkent.

fresh organic karela and a bright background, Image: 133255279, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

De a keserű dinnye nem csupán ennyit tud. Hatékonyan segít a különféle bőrfertőzések, a magas vérnyomás, a gyomorpanaszok és cukorbetegség kezelésében is. Rendszeres fogyasztása fokozza az állóképességet, az energiaszintet, és remek forrása a folsavnak. Nagyon gazdag fehérjében, ami méltán híres vércukorszint-csökkentő és -stabilizáló tulajdonságáról. Ha nincs ingadozó vércukor, nincs farkaséhség sem. Az immunrendszer működését is remekül serkenti ez a kis gyümölcs, stabilizálja azt, így a szervezet sokkal könnyebben le tudja győzni a baktériumokat, vírusokat. A másnaposság kellemetlen tüneteit is képes megszüntetni, megkönnyíti az emésztést és a májat is tisztítja ez az apró gyümölcs.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X