Főoldal > EGÉSZSÉG > Professzionális hajápolás – svájci módra

Professzionális hajápolás – svájci módra

hajápolásszépség
0

Írta:

A svájci Bad Schinznach-ból származó termálvízből készülő sampon nemcsak frissíti a hajat és a fejbőrt minden hajmosásnál, hanem erősíti a hajszálakat, miközben megtartja azok természetes csillogását. Az értékes sampon a termálvíz mellett gyömbért is tartalmaz. Svájci kutatók szerint a termálvizes-gyömbéres sampon kiváló védelmet nyújt a hajat érő külső káros hatások ellen, és értékes tápanyagokkal tölti fel a hajszálak […]

A svájci Bad Schinznach-ból származó termálvízből készülő sampon nemcsak frissíti a hajat és a fejbőrt minden hajmosásnál, hanem erősíti a hajszálakat, miközben megtartja azok természetes csillogását. Az értékes sampon a termálvíz mellett gyömbért is tartalmaz.

Svájci kutatók szerint a termálvizes-gyömbéres sampon kiváló védelmet nyújt a hajat érő külső káros hatások ellen, és értékes tápanyagokkal tölti fel a hajszálak apró sejtjeit.

A kutatók jó érzékkel nyúltak Svájc eme természeti kincséhez, hiszen a híres Bad Schinznach-i termálfürdő története igen messzire nyúlik vissza: 1658-ban alapították első fürdőházait, ahol akkoriban kis fakádakban kényeztették magukat a fürdővendégek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X