Főoldal > EGÉSZSÉG > Szex közben mit kíván a nő a férfitól? Mi tudjuk!

Szex közben mit kíván a nő a férfitól? Mi tudjuk!

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

Szinte minden nő tiltakozik a gyors szex ellen, mert olyan érzetet kelt bennük, mintha a férfi csak túl szeretne lenni rajta, aztán befordul a sarokba és már durmol is – derült ki nem régen egy Németországban zajló felmérésből. A kutatásban résztvevő nők többsége őszinte, igazi szexre vágyik, nem az „ez is megvolt” együttlétekre. Az igazi szex – véleményük szerint […]

Szinte minden nő tiltakozik a gyors szex ellen, mert olyan érzetet kelt bennük, mintha a férfi csak túl szeretne lenni rajta, aztán befordul a sarokba és már durmol is – derült ki nem régen egy Németországban zajló felmérésből.

A kutatásban résztvevő nők többsége őszinte, igazi szexre vágyik, nem az „ez is megvolt” együttlétekre. Az igazi szex – véleményük szerint – lehet heves vagy gyengéd, de semmi estre sem lerohanós, gyors menet.

A nők válaszainak többségéből az is kiderült, hogy a nők igénylik a hosszabb előjátékot, amikor a férfi gyengéden kényezteti, becézgeti, puszilgatja őket, így jobban ráhangolódnak a szexre és hamarabb megnyílhat az “aranykapu” a férfiak előtt.

A férfiak számára a szex az egyik legjobb stresszűző tevékenység, de sok nő panaszkodik arra, hogy partnere az orgazmus után szinte azonnal elalszik, ahelyett, hogy cirógatná, babusgatná őt.

A felmérésből az is kiderült, hogy az egyik legidegesítőbb mondat egy nő számára, ha a férfi megkérdezi szex közben: „Volt orgazmusod?” Ettől a mondattól a nők többsége biztosan a falra mászik.

Azt sem árt tudni, hogy a nők teljesen kiábrándulnak a szexből, ha választottjuk még szex közben is képtelen letenni a mobilt. Ilyenkor a nő azt éli meg, hogy a férfi nemcsak rá figyel, hanem más, tőle sokkal fontosabb ügyeket intéz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X