Főoldal > EGÉSZSÉG > A házassági ajánlat kinek a feladata?

A házassági ajánlat kinek a feladata?

férfiházasságpárkapcsolat
0

Írta:

Egy német online felmérés szerint a férfiak 57, míg a nők 75 százaléka gondolja úgy, hogy a házassági ajánlat a férfi dolga. A nők szeretik, ha meghódítják őket, éppen ezért szívesen ráhagyják a kezdeményezést a párjukra – említi Lisa Fischbach partnertanácsadó. De természetesen egy merőben más tendencia is megmutatkozik a német társadalomban. Egyre több öntudatos […]

Egy német online felmérés szerint a férfiak 57, míg a nők 75 százaléka gondolja úgy, hogy a házassági ajánlat a férfi dolga.

A nők szeretik, ha meghódítják őket, éppen ezért szívesen ráhagyják a kezdeményezést a párjukra – említi Lisa Fischbach partnertanácsadó. De természetesen egy merőben más tendencia is megmutatkozik a német társadalomban. Egyre több öntudatos nő ugyanis – nem törődve párja tutyimutyiságával – ragadja magához a kezdeményezést, és teszi meg a kezdeti lépéseket a házassági ajánlat irányába – tájékoztat Lisa Fischbach.

Hogy néz ki egy igazi XXI. századi házassági ajánlat? Az teljesen mindegy, hogy gyertyafényes-e vagy „térden állva könyörgős”. A lényeg, hogy a kérdés tiszta szívből jöjjön – mondja a szakember.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X