Főoldal > EGÉSZSÉG > Az 5 legtrendibb hajviselet őszre

Az 5 legtrendibb hajviselet őszre

divatfrizurahajhosszúpixierövidtehenészlánytrendvasalt
0

Írta:

Egy kis változatosságra vágysz, ezért kipróbálnál valami új frizurát? Kíváncsi vagy, hogy mi számít trendinek ezen az őszön, és azt is tudni szeretnéd, hogy vajon melyik hajviselet állna neked igazán jól? Vagány fiús, tündéri pixie vagy klasszikus hosszú – most eláruljuk, melyek a legtrendibb őszi frizurák! 1. Fiúsan felnyírva Mindig tetszett a bubifrizura, de túlságosan […]

Egy kis változatosságra vágysz, ezért kipróbálnál valami új frizurát? Kíváncsi vagy, hogy mi számít trendinek ezen az őszön, és azt is tudni szeretnéd, hogy vajon melyik hajviselet állna neked igazán jól? Vagány fiús, tündéri pixie vagy klasszikus hosszú – most eláruljuk, melyek a legtrendibb őszi frizurák!

1. Fiúsan felnyírva

Mindig tetszett a bubifrizura, de túlságosan ódivatúnak találtad ahhoz, hogy viseld? Pedig a felnyírt, fiús haj az idei évben kifejezetten trendi lesz! A rossz hír az, hogy a tarkón felnyírt, kerek, frufrus hajviselet csak a keskeny arcú, vékony alkatú lányoknak áll jól, úgyhogy gondold meg alaposan, be mered-e vállalni ezt a merész frizurát!
Tipp: Ez a fiús hajviselet különösen jól mutat platinaszőke vagy élénkvörös hajszínnel, de egy ilyen vagány frizurához az egyéniségednek és az öltözködési stílusodnak is passzolnia kell!

2. Egyenesre vasalva

Biztosan feltűnt már, hogy az utóbbi időkben a nagy hullámok és a helyes kis csigák egyáltalán nem divatosak: mostanában az egyenes haj uralmát éljük! A hajvasalási láz a tizenévesekben tombol leginkább – sokan napi több órát is képesek eltölteni tincseik egyenesítgetésével!
Tippünk: Ha már kinőttél a kamaszkorból, akkor bánj óvatosan a hajvasalóval! Az állandó hajegyenesítés a hajadnak sem tesz jót, ezért a kiegyenesített frizurádat csak az esti bulira tartogasd! 

0022002_1.jpg ()

3. Tündéri pixie

Tudtad, hogy az utóbbi idők egyik legdivatosabb frizurája, a pixie egy rajzfilmfiguráról kapta a nevét? A bájos kis tündérkék (vagyis a pixie-k) féloldalra fésült, rövid frizurája hamar népszerűvé vált – a hírességek közül talán Audrey Tatou viselte először. A pixie-frizura az előbbi fiúsra nyírt hajnál sokkal nőiesebb, lágyabb külsőt megjelenést kölcsönöz, és az idén is nagyon trendi viseletnek számít.
Tippünk: A Pixie-frizurát akkor is nyugodtan hordhatod, ha nem tökéletes az arcformád. Ha különleges megjelenésre, szexis, mégis bohókás külsőre vágysz, akkor a pixie-frizurát pont neked találták ki!

4. A klasszikus hosszú

Sosem volt rövid hajad, és úgy gondolod, hogy a fiúsabb frizura nem is állna jól neked? Nincs semmi baj akkor sem, ha te a klasszikus hosszú vagy félhosszú haj híve vagy. A lényeg, hogy a hajad lépcsőzetesre vágd – így sokkal dúsabbnak tűnik, és formázni is könnyebb lesz majd!
Tippünk: A hosszú haj legnagyobb előnye, hogy ezerféleképpen lehet hordani. Hétköznapon viseld leengedve, középen elválasztva, esti programokhoz viszont kerüljön oldalra a választékod! Bármilyen meglepő is, az utóbbi időben a lófarok is egyre trendibb, úgyhogy bátran hordd a hajd copfban az edzőtermen kívül is!

5. Vidékies fonatok

A derékig érő fürtjeidet a világ minden kincséért sem adnád oda? Eszed ágában sincs követni a divatot, hiszen neked a természetesség számít igazán? Pedig az idei frizura-trendben te is megtalálod a kedvedre való hajviseletet: most ugyanis a tehenészlány-stílus is nagyon menő!
Tippünk: A vidékies frizura különösen jól áll majd neked, ha a virágos-romantikus, vagy a népies-hippis ruhákat szereted. A hajadat hagyd lazán leengedve, és csak egyetlen egy tincset fonj be – ez az apró fonat hajpántként övezi majd a homlokodat! Ha a fonással magad nem boldogulsz, kérdd meg egy barátnődet, hogy segítsen, így a közös szépítkezés akár egy remek csajos programmá is átalakulhat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X