Főoldal > EGÉSZSÉG > Így bolondítsd magadba a pasit!

Így bolondítsd magadba a pasit!

ajkakdesmondetológiahajhódítmellmorrisszem
0

Írta:

Egy Desmond Morris nevű brit kutató szerint az ember legszexközpontúbb lény. Mi a többi emberszabásúnál sokkal gyakrabban élünk nemi életet, az aktusaink hosszabbak és intenzívebbek is – így a közösülés tulajdonképpen csak az emberek kapcsolatában válhat a szó szoros értelmében vett szeretkezéssé. A kutató azt állítja, hogy az ember szexcentrikus beállítottsága elsősorban a nők evolúciós […]



Egy Desmond Morris nevű brit kutató szerint az ember legszexközpontúbb lény. Mi a többi emberszabásúnál sokkal gyakrabban élünk nemi életet, az aktusaink hosszabbak és intenzívebbek is – így a közösülés tulajdonképpen csak az emberek kapcsolatában válhat a szó szoros értelmében vett szeretkezéssé. A kutató azt állítja, hogy az ember szexcentrikus beállítottsága elsősorban a nők evolúciós fejlődésének köszönhető. Az élővilágban egyedül a nők képesek eltitkolni a peteérésünk időpontját, így – az állatokkal ellentétben – az ember az év bármely szakaszában képes a közösülésre. Most megtudhatod, hogyan hódíthatsz – a tudósok szerint!

1. Győzz mellbedobással!

Azt gondolod, hogy a nők melle a csecsemő táplálása miatt vált ilyen naggyá? Igen ám, de vajon miért nem csökkennek le a melleink a szoptatás után ugyanúgy, mint bármelyik emberszabásúnál? Nos, Desmond Morris szerint a nagy mellek kialakulásának hátterében nem elsősorban az utódgondozás áll. Az ember felegyenesedése után kialakult a testfelépítésünkre jellemző gömbölyű, izmos fenék, ez ma is a nők egyik legfontosabb vonzereje. A gömbölyű popsin kívül azonban szükség volt egy másik figyelemfelkeltő testrészre is – így fejlődtek ki a kerek és formás női keblek.
Tippünk: A női mell térfogatának nagy részét zsírszövetek adják, márpedig ennek az égvilágon semmi köze a szoptatáshoz. Mivel a férfiak kivétel nélkül bolondulnak a női mellekért, használd ki az adottságaidat, és tedd hangsúlyossá a kebleid – akár kicsi, akár nagy cicikkel áldott meg a sors!

0021631_1.jpg ()

2. Eszem azt a csöpp kis szádat…

Minden reggel kirúzsozod a szádat, és ha erre nincs lehetőséged, akkor legalább egy kis szájfényt dobsz fel rá? De gondolkoztál már azon, hogy milyen üzenetet hordoz az ajkaid kiemelése? Nos, Desmond Morris szerint ilyen kifelé fordult, húsos ajkakkal egyedül az ember rendelkezik. A megvastagodott ajkak kialakulásának oka megint csak a felegyenesedett életmódban keresendő – gondoltad volna, hogy a megduzzadt száj tulajdonképpen az egyenes tartás miatt „rejtőpozícióba” került szeméremajkakat tükrözi?
Tippünk: Az, hogy a nők rúzsozzák a szájukat, burkolt erotikus üzenetet hordoz. Emeld ki bátran az ajkaidat, de vigyázz, a túl sok festék nehogy közönséges hatást keltsen!

3. A lélek tükre…

Egy helyes srác már hosszú percek óta téged bámul a buszon, és te azon gondolkozol, viszonozd-e a pillantását, vagy inkább maradj ki ebből a kalandból? A megismerkedés legelső lépése mindig az, hogy egymás szemébe nézünk. Ha nem állunk valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt, akkor a szemünk sohasem hazudik: ha a partnert vonzónak találjuk, a pupilláink kitágulnak, a szemünk nagyobbnak és fényesebbnek tűnik, ellenkező esetben viszont szinte résnyire szűkül a szembogarunk.
Tippünk: Talán nincs is olyan nő a földön, aki ne hallotta volna már azt a bókot, hogy „szép a szemed”. A vonzalom kialakulásában a szem hihetetlenül fontos szerepet játszik, nem véletlen tehát, hogy a nők többsége szemhéjpúderrel, kontúrral és szempillafestékkel is megpróbálja felhívni rá a figyelmet. Bár a szemeidnek mindenképpen nagy hangsúlyt kell kapniuk, figyelj oda, hogy a sminkelés hatására ne veszítsd el a természetes hatást!

4. Hosszú, fekete haj…

Ugye láttál már olyan filmet, amelyben a hősnő fürtjeinek dobálásával próbálja felhívni magára a figyelmét, netán veled is előfordult már, hogy a gyönyörű hajzuhatagoddal sikerült levenned valakit a lábáról? Szinte hihetetlen, hogy éppen a „legcsupaszabb” főemlős, az ember fején alakult ki a különleges, akár méteres hosszúságúra is megnöveszthető szőrzet. A legtöbb kultúrában persze nem szokás a hajat érintetlenül hagyni – a nyugati civilizációban például a férfiaknál rövid, a nőknél pedig a hosszú hajviselet vált elfogadottá.
Tippünk: Akármit diktáljanak is a trendek, ne feledd, hogy a legtöbb férfi ma is a hosszan leomló, dús fürtöket tartja igazán vonzónak! Ha hosszú a hajad, akkor bátran játszadozz vele a pasid előtt, ha pedig rövid, akkor legalább azt engedd meg, hogy időnként ő is beletúrjon!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X