Főoldal > EGÉSZSÉG > Szépülj füvekkel! – videóval

Szépülj füvekkel! – videóval

gyógynövényekkozmetikum
0

Írta:

Az Ilcsi készítmények megalkotásánál a családi vállalkozás a napi tapasztalatot használta fel. A professzionális natúr-kozmetikumokat közel 100 különböző növényből készítik, és a gyógynövények, gyümölcsök, zöldségek mellett gyógyvizeket is felhasználnak. A családnak van egy minősített biokertészete, ahol huszonegynéhány növényt termesztenek, és az itt termelt növényekre van bio-minősítésük is. A cég lépésről lépésre növekedett. Ilcsi néni konyhájában kezdte el […]

Az Ilcsi készítmények megalkotásánál a családi vállalkozás a napi tapasztalatot használta fel. A professzionális natúr-kozmetikumokat közel 100 különböző növényből készítik, és a gyógynövények, gyümölcsök, zöldségek mellett gyógyvizeket is felhasználnak. A családnak van egy minősített biokertészete, ahol huszonegynéhány növényt termesztenek, és az itt termelt növényekre van bio-minősítésük is.

A cég lépésről lépésre növekedett. Ilcsi néni konyhájában kezdte el kikísérletezni krémjeit. Mára a legmodernebb technika váltotta fel az otthoni turmixgépet.

Videónkból többet is megtudhatsz az Ilcsi készítmények titkairól:

$video$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X