Főoldal > EGÉSZSÉG > Valdor recepttippek az egészséges táplálkozáshoz

Valdor recepttippek az egészséges táplálkozáshoz

Az egészségünk védelmeés azokat hogyan készítjük el.hogy milyen ételeket fogyasztunkmegőrzése érdekében a táplálkozásra kiemelt figyelmet kell fordítanunk mindennapjainkban. Nem mindegy
0

Írta:

A Hungerit Valdor baromfi termékei a jó minőségű alapanyagnak és a díjnyertes csomagolásnak köszönhetően nem csak egészségesek, hanem könnyen és változatosan is elkészíthetőek. A Valdor most recept tippeket is ajánl, melyekkel Ön is színesítheti étrendjét nap, mint nap. A szárnyashús köztudott, hogy egészséges, hiszen rengeteg létfontosságú tápanyagot és vitamint tartalmaz, mely szükséges az emberi test […]

A Hungerit Valdor baromfi termékei a jó minőségű alapanyagnak és a díjnyertes csomagolásnak köszönhetően nem csak egészségesek, hanem könnyen és változatosan is elkészíthetőek. A Valdor most recept tippeket is ajánl, melyekkel Ön is színesítheti étrendjét nap, mint nap.

A szárnyashús köztudott, hogy egészséges, hiszen rengeteg létfontosságú tápanyagot és vitamint tartalmaz, mely szükséges az emberi test regenerálódásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint a látás megfelelő működéséhez. Fontos azonban az is, hogy higiénikusan csomagolt, jó minőségű húsokat fogyasszunk, mert csak így őrizhetjük meg frissességüket és a bennük lévő tápanyagokat.

A megújult Darfresh® technológiával csomagolt Valdor baromfi termékek megfelelnek ennek az elvárásnak. A cseppmentesen záró csomagolással garantált a higiénia és a biztonság, a termék szivárgás-és szennyeződésmentesen tárolható, szállítható és hosszabb ideig eltartható. Az új csomagolástechnikával a Hungerit 2008 októberében elnyerte a „csomagolás Oscar-díjaként” számon tartott  WorldStar for Packaging díjat.

0022157_3.jpg ()

Az egészséges táplálkozásra törekedve a jó minőségű alapanyagok kiválasztása és a megfelelő csomagolás mellett a változatos étrend kialakítása is nélkülözhetetlen. A Valdor recept tippek segítségével most Ön is könnyen készíthet valami finom újdonságot a Valdor baromfitermékekből. A receptek kizárólag egészséges, ízletes ételek elkészítését ajánlják finom húsokkal, sok-sok zöldséggel, hasznos tálalási praktikákkal. Válogasson a receptekből és tegye különlegessé hétköznapi és hétvégi étrendjét!

A Hungerit Zrt-ről: Hagyományos szaktudásával a szentesi baromfifeldolgozás 1922 óta van jelen a hazai piacon. A szentesi központú HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. egy közel 1500 főt foglalkoztató vállalat, mely 36 országba folytat export tevékenységet.

A Hungerit Zrt. termékeiről bővebb információt az alábbi linken talál: www.hungerit.hu

 

További információ:
Seres Adrienn, pr munkatárs
Carnation Tanácsadó Zrt.
E-mail: seres.adrienn@carnation.hu
Telefon: 061-887-53-53

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X