Főoldal > EGÉSZSÉG > 2 extra sminktipp szilveszter estére

2 extra sminktipp szilveszter estére

ajakarckarácsonymake-upsminkszájszemszilveszterünnep
0

Írta:

A hétköznapokon épp csak feldobsz egy kis szemfestéket és rúzst, de szilveszterkor igazán nem kell visszafognod magad! Tippjeink között most te is biztosan megtalálod a megfelelőt! Íme, a két legszebb smink az év utolsó bulijára! 1. Bolondos színkavalkád Az év utolsó éjszakáján végre igazán elengedheted magad a sminkben is! Szilveszterkor használd a szokásosnál kicsit merészebben a színeket, […]

A hétköznapokon épp csak feldobsz egy kis szemfestéket és rúzst, de szilveszterkor igazán nem kell visszafognod magad! Tippjeink között most te is biztosan megtalálod a megfelelőt! Íme, a két legszebb smink az év utolsó bulijára!

1. Bolondos színkavalkád

Az év utolsó éjszakáján végre igazán elengedheted magad a sminkben is! Szilveszterkor használd a szokásosnál kicsit merészebben a színeket, sőt, ha elég bevállalós vagy, akkor akár a nyolcvanas éveket idéző – és egyébként nagyon trendi – neonszínekkel is próbálkozhatsz! Egy dögös szereléshez a szemedet is nyugodtan festheted élénkzöldre, rózsaszínre vagy kékre – a lényeg, hogy a sminked a harmonizáljon a ruháddal!
+ 1 tipp: Bár a sminkelés alapszabályai szerint a szemet és a szájat nem szabad egyszerre hangsúlyozni, szilveszterkor még ebből sem lesz baj! Ne bánd, ha a szokottnál egy kicsit kihívóbb most a megjelenésed, persze azért arra vigyázz, hogy ne kelts közönséges hatást!

0023014_1.jpg ()

2. Óévbúcsúztatásra is füstöset

Régóta szeretnéd kipróbálni a füstös sminket, de eddig valahogy nem adódott rá alkalom? Pedig a füstös szem szinte mindenkinek jól áll! Legelőször is a szemkontúrt kell megrajzolnod. Most az sem baj, ha ez itt-ott félrecsúszik, a vonalat ugyanis úgyis el kell majd satíroznod! A szemhéjadra ezután fekete, szürke vagy ezüst szemhéjpúdert tegyél (a fényes anyagú ruhákhoz a selyemport érdemes használnod), és az applikátor segítségével ezt is satírozd el! A belső szemzugba fehér vagy ezüst szemhéjpúdert vigyél fel, majd nyomkodd el ezt is, és tűntesd el az átmenetet!
+ 1 tipp: Ha füstös szemet készítesz, fontos, hogy az applikátorral csak nyomkodd a festéket, mert így a színe nem veszít az élénkségéből. A szemöldök és a festett terület közé testszínű festéket vigyél fel, és satírozd el a különbségeket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X