Főoldal > EGÉSZSÉG > Kényes potenciazavar? – videóval

Kényes potenciazavar? – videóval

EDPotenciazavarokszexuális zavarok
0

Írta:

Az erekciós zavarról beszélni még mindig tabutémának számít. A férfiak sokszor még a szakorvosnak sem merik bevallani problémájukat. Pedig a segítség olyankor csak karnyújtásnyira van. A merevedési zavarok kezelésének két fő iránya van. Az egyik, ha megtalálják, hogy mi az a betegség, ami ehhez a tünethez vezet, és azt kezelik. A másik megoldás, amikor a […]

Az erekciós zavarról beszélni még mindig tabutémának számít. A férfiak sokszor még a szakorvosnak sem merik bevallani problémájukat. Pedig a segítség olyankor csak karnyújtásnyira van.

A merevedési zavarok kezelésének két fő iránya van. Az egyik, ha megtalálják, hogy mi az a betegség, ami ehhez a tünethez vezet, és azt kezelik. A másik megoldás, amikor a zavar tüneteit csökkentik különböző szerekkel. Ez utóbbi csoportba tartozik a gyógyhatású készítmények fogyasztása.

A merevedési zavarokról még több információt megtudhatsz videónkból!

$video$


További cikkeink a témában

hyperhidrosisizzadás

Mikor kóros az izzadás?

Írta:
0

A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgás hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés, a hyperhidrosis azonban igen kellemetlen lehet, azonban dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint van rá megoldás.

Kövess Facebook-on!
X