Főoldal > EGÉSZSÉG > Két varázslatos sminktipp karácsonyra

Két varázslatos sminktipp karácsonyra

karácsonysminkszépség
0

Írta:

A hétköznapokon épp csak feldobsz egy kis szemfestéket és rúzst, az ünnepek közeledtével azonban te is vágysz a különleges megjelenésre? Akár családi összejövetelre vagy baráti találkozóra mész, tippjeink között most te is biztosan megtalálod a megfelelőt! Íme, két szuper smink karácsonyra!  Tippek karácsonyra Natúr szépség Ha a párod szüleihez vagy idősebb rokonokhoz mentek látogatóba, akkor […]

A hétköznapokon épp csak feldobsz egy kis szemfestéket és rúzst, az ünnepek közeledtével azonban te is vágysz a különleges megjelenésre? Akár családi összejövetelre vagy baráti találkozóra mész, tippjeink között most te is biztosan megtalálod a megfelelőt! Íme, két szuper smink karácsonyra! 

0023087_1.jpg ()

Tippek karácsonyra

Natúr szépség

Ha a párod szüleihez vagy idősebb rokonokhoz mentek látogatóba, akkor érdemes visszafogottan sminkelned magad! Bár a natúr smink elkészítése pofonegyszerűnek látszik, a természetes hatást egyáltalán nem könnyű elérni. Figyelj oda, hogy az alapozó színe megegyezzen a bőröd tónusával, mert a túl sötét alapozóval nevetséges látványt érhetsz el! A szemed alatti karikákat egy kevés korrektorral tűntesd el, az alapozást pedig púderrel fixáld. Pirosítót – ha használsz egyáltalán – csak az arccsontodra tegyél! Ha természetes hatásra törekszel, akkor ne hangsúlyozd túl a szemed: csak egy kevés rózsaszín, bézs, karamell vagy csokibarna árnyalatot vigyél rá! A szempilládat viszont bátran spirálozd, hiszen a tekinteted a hosszú pilláktól válik igazán igézővé!
+ 1 tipp: Ha barna a hajad és a bőröd is sötétebb, akkor válassz barnás árnyalatú rúzsokat, ha pedig a világos típusba tartozol, akkor barack, rózsaszín bézs színű rúzzsal vagy egy egyszerű szájfénnyel emeld ki az ajkaidat!

Ünnepi csillogás

Karácsonykor te is ragyogni szeretnél? Akkor készíts magadnak igazi csillogó karácsonyi sminket! A csillámportól egyáltalán nem kell megijedned, hiszen rajtad múlik, mennyit használsz belőle! A szemed vonalát emeld ki szemkontúrral, a szemhéjadra pedig kenj sötétebb árnyalatú festéket Ezután kicsit döntsd hátra a fejed, és szórj a szemhéjadra a csillámporból is – vigyázz, hogy amikor a szemed kinyitod, ne potyogjon az összes csillám az arcodra és a ruhádra!
+ 1 tipp: A sminkelés során ne feledkezz el a szemöldöködről sem! Mivel az idei trendben a természetes a trendi, ezért a szemöldöködön épp csak igazíts egy kicsit, a szemfestés előtt pedig egy nedves fogkefével fésüld át!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X