Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 jel, ami elárulja, hogy ő az igazi!

5 jel, ami elárulja, hogy ő az igazi!

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta: and

Ha nagyon szigorúak akarnánk lenni, akkor a tripla „É”-re felfűzhetnénk az igazságot… Vagyis Ész, Érzelem, Érzékiség – e háromnak bizony passzolnia kell. De ennél persze sokkal színesebb a kép, így hát jöjjenek a konkrétumok. Gondold hát végig, valamilyen szinten igazak-e rátok az alábbiak, és kiderül, meglelted-e már a nagy Őt. 1. Ha féktelen a szenvedély […]

Ha nagyon szigorúak akarnánk lenni, akkor a tripla „É”-re felfűzhetnénk az igazságot… Vagyis Ész, Érzelem, Érzékiség – e háromnak bizony passzolnia kell. De ennél persze sokkal színesebb a kép, így hát jöjjenek a konkrétumok. Gondold hát végig, valamilyen szinten igazak-e rátok az alábbiak, és kiderül, meglelted-e már a nagy Őt.

1. Ha féktelen a szenvedély

Az első, a legkézzelfoghatóbb, legérzékibb jel a sodró erotika. Hogy soha, senkivel nem volt még ennyire jó a szex, mint vele. Talán magad sem tudod, miért, hiszen meglehet, volt már ügyesebb, technikásabb pasival is dolgod… De mégis ő az, aki képes pillanatok alatt felébreszteni benned a szenvedélyt, akivel a testiség minden pillanata öröm, és aki mellett lényegtelenné válik a te gyönyöröd. Neki akarsz gyönyört és élményt adni újra és újra, miközben érzed, neki is csak te számítasz.

2. Ha úgy érzed, pótolhatatlan

Soha nem volt még hasonló férfi az életedben, és ha összeveted korábbi szerelmekkel, ő kerül ki győztesen. Nem is érted, hiszen az is lehet, ő kevésbé jóképű, kevésbé izmos, kevésbé tájékozott, kevesebb diplomája van, mint az előző kedvese(i)dnek. És lehet, nincs lakása sem. És a kocsija is örökké a szervízben áll, vagy talán még az sincs neki. De te képes vagy órákat tömegközlekedni azért a sármos mosolyért, ami csak és kizárólag miattad villan fel a sokszor morc arc közepén. És ő sem bánja, ha a város másik végére, vagy a leglehetetlenebb randihelyszínekre kell elmásznia azért, hogy veled lehessen.

0023675_1.jpg ()

3. Ha megleled az arányokat

Biztos lehetsz abban, hogy az igazi toppant be az életedbe, ha az első pillanattól kezdve minden problémád hirtelen gombostűhegyre zsugorodik. Nem érdekelnek többé a munkahelyi szurka-piszkák, az áremelkedés, a pattanás az arcodon, a reggeli araszolgatás a forgalomban. Nem dühít többé, hogy a szüleid még mindig gyerekként kezelnek. Minden, de minden eltörpül a tudat mellett, hogy ő létezik, szeret téged és szeretheted. És nem történik más, csak az arányérzéked változik meg. Ez esetben szó sincs rózsaszín ködről, hiszen a helyzet az, hogy az igazi megjelenése képes a helyére billenteni ezt a sokszor torz, fáradó világot.

4. Ha tudsz vele hallgatni

A legszívesebben óránként felhívnád, hogy megoszd vele a gondolataidat és ezzel ő is hasonlóképp van. Ha alkalmatok nyílik rá, akkor összebújva képesek vagytok órákon át beszélni. Mindenről. A méhek örömröpülésétől kezdve a csillagképekig minden szóba kerülhet és kerül is köztetek. Úgy érzitek, nincs a világon annyi idő, amennyi elég lenne ahhoz, hogy elmondjátok gondolataitokat a másiknak. Soha nem volt még ennyire fontos, hogy megértsen téged valaki, és hogy te jól értsd a másikat. Fontos jel az is, ha a közös hallgatás sem kínos. Amikor csak ültök egymás mellett szótlanul, zsongva az örömtől.

5. Ha eltűnik az enyém-tiéd

Nincs az a pénz, amit meg ne osztanál vele, semmit sem sajnálsz tőle, nem méricskélsz, nem számolgatsz, és nem várod el, hogy mint pasi, ő tegye le a garast az asztalra. Úgy érzed, mindenetek közös, miközben fordítva is igaz a helyzet, azaz a nagy ő, gondolkodás nélkül megosztja veled mindenét. Nem sziszeg, ha kölcsönkéred a kocsiját, és egy rezdülés sincs az arcán, amikor parkolás közben nekikoccansz (az ő kocsijával) a lámpaoszlopnak. Őszintén beszél veled anyagi lehetőségeitekről, és a közös jövőt is e mentén tervezitek meg. Közös számlát szeretne nyitni veled, akkor is, ha arra te kevesebbet tudsz befizetni…

Ötintő jel, ami biztosan mutatja: nem ő az igazi
1. Megismerkedésetek után irányítani akarja a kapcsolatot.
2. Ha keresed, nem hív vissza, megvárja, míg újrahívod.
3. Az ismerősök előtt nem fogja meg a kezed, nem ölel meg mások előtt.
4. Nyilvánvalóan nem mond igazat vagy mellébeszél, ha az életéről kérdezed.
5. Nem jó vele a szex, és nem is fejlődtök ezen a téren.

A témáról bővebben a Maxima magazin legújabb számában olvashatsz!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X