Főoldal > EGÉSZSÉG > Hanghullámokkal a merevedési problémák ellen

Hanghullámokkal a merevedési problémák ellen

hanghullámokkutatásmerevedési zavartudomány
0

Írta:

Az izraeli Rambam Orvosi Intézet kutatási eredményei alapján több erekciós zavarokban szenvedő férfi lélegezhet majd fel a jövőben: az intézet tanulmányában közzétett adatok szerint a merevedési zavar hanghullámokkal hatékonyan kezelhető. A vizsgálatban a klinika orvosai húsz, ötvenes éveiben járó férfinél tesztelték a speciális hanghullámok merevedési zavarra gyakorolt hatását. A szakorvosok a genitáliák környékén három héten keresztül […]

Az izraeli Rambam Orvosi Intézet kutatási eredményei alapján több erekciós zavarokban szenvedő férfi lélegezhet majd fel a jövőben: az intézet tanulmányában közzétett adatok szerint a merevedési zavar hanghullámokkal hatékonyan kezelhető.

A vizsgálatban a klinika orvosai húsz, ötvenes éveiben járó férfinél tesztelték a speciális hanghullámok merevedési zavarra gyakorolt hatását. A szakorvosok a genitáliák környékén három héten keresztül bizonyos frekvenciájú hanghullámokkal kezelték az érintetteket. A kezelést követően tizenöt páciens abbahagyhatta a kék tabletták szedését.

A fájdalommentes terápia az epekőzúzás enyhébb formájára emlékezetet, amit már több, mint 20 éve fejlesztettek ki a szakemberek. Az epekőzúzásokra irányuló kezelések alkalmával a hullámok fájdalommentesen jutnak a szövetekbe, ahol „összezúzzák” az epeköveket. Az orvosok arra jöttek rá, hogy ennek a terápiának megvan az a jótékony mellékhatása, hogy az emberi szövetekben új vérerek képződnek az intim területeken, így könnyebbé válhat a merevedés.

A megfelelő hanghullámok segítségével a problémát természetes úton kezelhetjük, és a kezelések után a legtöbb érintett a gyógyszerek elhagyása mellett is jól „működik” – nyilatkozta a tanulmány vezetője Dr. Yoram Vardi.

A tanulmány eredményei igen érdekesek és kecsegtetőek, de további vizsgálatok és kutatások szükségesek ahhoz, hogy az urológusok a pácienseiket merevedési problémákkal az alábbi módon kezeljék – figyelmeztetett Dr. John Dean nemzetközileg is elismert szexológus.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X